Partners

Nostalgico werkt samen met een aantal bedrijven in de regio of heeft goede ervaringen met onderstaande bedrijven.

Leuke uitjes en bedrijven!

www.boeren-goed.nl – Oosterwolde GLD – Theeschenkerij en hightea Boeren-Goed – Aan de rand van de veluwe, met enerzijds de bossen en anderzijds de weidse polders, in het pittoreske dorpje Oosterwolde ligt Theeschenkerij Boerengoed. Je laten verwennen middels een pot geurende thee, een kopje verse koffie met appelgebak of een etagère met lekkernijen, geserveerd met een adembenemend uitzicht.

www.veluwevespatours.nl – Nunspeet GLD – Vespa Tours – beleef de Veluwe op een Italiaanse Vespa! Alleen echte Vespa’s, het favorite vervoersmiddel van de Italianen en straks ook van u!

www.etenbijhendrick.nl – Kampen OV – Hendrick Restaurant – HENDRICK | het dagelijks leven, rijk aan details is een eigenzinnig restaurant. HENDRICK serveert gerechten bereid met lokale en seizoensgebonden ingrediënten. HENDRICK streeft naar een non-nonsens menukaart met verassende gerechten.

www.destommevancampen.nl – Kampen OV – Proeflokaal De Stomme van Campen is een specialiteitencafé pur sang. Met 14 tapkranen en ruim 80 flesbieren, een uitgebreide wijnkaart en een groot assortiment distillaten. De Stomme van Campen is trots zijn 11-ste plek in de Café Top 100. Aangesloten bij de Alliantie van Biertapperijen.

www.erf1.nl – Kampereiland OV – Campereilander zuivel – op ambachtelijke wijze worden zuivelproducten, van yoghurt tot boter bereid met aandacht voor de natuur, zonder overbodige toevoegingen. En dat proef je. Lekkere, pure smaken, seizoen na seizoen. Gezond genieten! Met erkende kwaliteit wordt erkend door (h)eerlijk IJsseldelta en de Bond van Boerderijzuivelbereiders.

www.kalteraardbeien.nl – IJsselmuiden OV – In de Koekoekspolder, hét tuinbouwgebied van IJsselmuiden, worden al ruim 14  jaar de lekkerste aardbeien van Nederland geteeld. Deze aardbeienkwekerij van 1,7 hectare wordt sinds 2015 duurzaam verwarmd met aardwarmte.

www.deleukehanzestad.nl – Kampen OV – Leuke en sfeervolle feestlocatie met een uitstekende keuken en een huiselijke sfeer! Dit voelt als thuiskomen! Tevens geschikt voor business events en vele andere mogelijkheden! Als partner met Nostalgico verbonden voor uw leuke uitje in de Stad Kampen en omgeving!

Cars

www.carscolacoins.com – regio Friesland – Importeur van USA Classics. Op zoek naar een echte Amerikaans Classic? Cars, Cola and Coins is gespecialiseerd in USA import van American Classic Cars en heeft zich in haar korte bestaan als een ervaren speler met een bijzonder klassiekeraanbod in de markt gepositioneerd.

www.asclassics.nl – regio Flevoland – Classic Parts, aankoopbegeleiding en restauratiebegeleiding gericht op Mercedes-Benz voertuigen.

Wedding Planning & design & Photo

www.realloveweddings.nl – regio Overijssel – Weddingplanner en bruiloft- en bloemstyling voor ceremonie, diner en locatie. Real love weddings is gespecialiseerd in prachtige unieke styling, design en decoratie voor bruiloften van vintage tot klassiek.

www.dennisesselink.nl – regio Overijssel – Fotografie in pure vorm, vastlegging van jouw dag in een stijl die bij jullie past.

www.petervanderlingen.nl – regio Overijssel – Je hebt fotografen en fotografen. Dit is er eentje waarvan je na het zien van een paar foto’s genoeg weet.

www.fotovierhout.nl – regio Gelderland – Geertje weet jouw bijzondere dag op een onvergetelijke manier vast te leggen: trouwdag, loveshoot of huwelijksaankondiging!

www.witte-gelegenheidsduiven.nl – regio Overijssel – verhuur van witte duiven bij je plechtigheid

www.photobooths-huren.nl – Een leuke photobooth huren op je bruiloft? Op photobooths-huren.nl vind je alle soorten en maten!

www.theperfectwedding.nl – Het startpunt voor het regelen van je bruiloft!

www.trouweninderegio.nl – Alle bedrijven die iets te maken hebben met trouwen gecategoriseerd per regio.

www.trouweningelderland.nl – Trouwen in Gelderland? Dan kan je deze site zeker niet overslaan.