Wie is Nostalgico?

Nostalgico is een fris, jong en eigentijdse onderneming in Elburg, regio Gelderland en Overijssel. Gericht op nostalgisch vervoer van fiets tot auto. Van traditionele klassieker, moderne retro, klassieke cabriolet tot origineel replica. Dit initiatief is gericht op het aanbieden van (trouw)auto’s uit particulier bezit. We bieden auto’s aan zonder chauffeur of met chauffeur. Naast autoverhuur biedt Nostalgico ook andere producten aan.

Nostalgico is uw partner voor uniek vervoer. Nostalgisch en authentiek. Samen met u stellen wij een selectie voertuigen voor of voeren een zoekopdracht uit naar uw ultieme vervoersmiddel voor event of heugelijk feit, binnen ons netwerk van prive-verzamelaars.

Nostalgico biedt u een onvergetelijke trouwdag met een prachtige trouwauto. Onbezorgd u laten rijden door onze chauffeurs, of actief zelf rijden in onze klassiekers: het kan allemaal…

Naast deze persoonlijke aanpak in de zoektocht naar een vervoersmiddel, verzorgt Nostalgico graag uw event of gecombineerde activiteit. Op basis van uw wensen kan Nostalgico u een programma bieden. Denk bijvoorbeeld aan een toerrit in een klassieker, gecombineerd met een culturele activiteit, stadsbezoek en diner in stijl! Dus een dagje toeren, of een weekendje met een cabrio op pad? Bijn ons vindt u voor elke gelegenheid een passende oplossing.

Nostalgico is ook uw partner voor zakelijk vervoer of deelname aan evenementen. Graag stellen wij onze voertuigen aan u ter beschikking, of organiseren voor u een leuke bedrijfsactiviteit.

Nostalgico biedt u een aangename tijd door u te voorzien van ‘werk onderweg’. Bekijk onze route mogelijkheden. Ook leuk te combineren met een bedrijfsactiviteit of personeelsfeestje. Neem contact met ons op en samen maken we er iets moois van.