Hoe werken wij?

Je wilt een klassieker huren van Nostalgico? Hoe werkt dat?
Bij gerichte interesse in één van de klassiekers van Nostalgio door contact op te nemen, ontvang je de offerte per mail. Hierin staan alle zaken nog eens beschreven, zoals de klassieker van je keuze, de totale prijs, de datum en de tijdstippen. Wij verhuren in alle provincies van Nederland, afhankelijk van je geselecteerde voertuig. Wil je de klassieker vooraf nog even bekijken? Ook dat kan! Maak hiervoor even een afspraak.

Boeken?
Eindelijk een keuze gemaakt? Je kunt reageren op de offerte die je in je email ontvangen hebt. Je kunt deze mail beantwoorden of even met ons bellen. Op basis van eventuele wijzigingen in locaties en tijdstippen ontvang je een bevestiging met factuur. Na je bevestiging ontvang je een factuur als huurovereenkomst met een factuurnummer. Hierin staan alle afspraken nogmaals vermeld. En geef je aan dat jij als ondertekenaar de enige bestuurder bent in de genoemde periode, aansprakelijk bent en het eigen risico hebt aanvaardt en de borg betaald. Ook zijn er de betaalgegevens in terug te vinden.

Volledig verzekerd, eigen risico en borg
Tijdens je huurperiode ben je standaard All Risk verzekerd. Schade, vernieling (door derden) en diefstal zijn dan gedekt. Een fijn gevoel voor beide partijen! Deze verzekering kent een eigen risico van €700,-. Het eigen risico kun je afkopen, dit beoordelen we per geval.

Andere verhuurders
Niet alle voertuigen zijn van Nostalgico, maar ons in beheer gegeven. Dit betekent dat de restricties op voorwaarden, betaling, eigen risico kunnen afwijken per voertuig.

Voorwaarden
De huur van voertuigen is aan regels en voorwaarden gebonden. Niet alleen voor uw eigen bestwil, maar ook ter bescherming van onze aanbieders en de vaak kostbare voertuigen. Raadpleeg onze voorwaarden hier Huurvoorwaarden 2017