Over ons

Nostalgico is uw partner voor uniek vervoer voor trouwerij of jubileum. Nostalgisch en authentiek. Samen met u stellen selecteren wij uw vervoersmiddel. Of voeren een zoekopdracht uit binnen ons netwerk van klassiekerliefhebbers. Trouwauto nodig? Bekijk ons aanbod!

Naast deze persoonlijke aanpak in de zoektocht naar een vervoersmiddel, verzorgt Nostalgico graag uw dagje uit. En biedt Nostalgico een programma. Denk bijvoorbeeld aan een toerrit in een klassieker, gecombineerd met een culturele activiteit, stadsbezoek, hightea, diner in stijl!

Nostalgico is ook uw partner voor zakelijk vervoer of deelname aan evenementen. Graag stellen wij onze voertuigen aan u ter beschikking, of organiseren voor u een leuke bedrijfsactiviteit.

Het was een fantastische dag in de MINI Cooper classic!

Henriët & Paul

Mini Cooper
Wat een service! Dankzij de extra aandacht hadden wij een onbezorgde dag!

Marc & Alinda

Mini Cooper
We hebben enorm genoten van onze trouwdag en vonden de Mini het plaatje helemaal afmaken!

Jan-Willem & Tessa

Mini Cooper
Rijden in de mini was geweldig, pure rij ervaring. Wat ook erg fijn was dat je kort op het motorblok zit, lekker warm op onze koude trouwdag!

Marcel & Kelly

Mini Cooper
We hebben ontzettend genoten in het wagentje, volgens mij was het een hilarisch gezicht met Edward die zo lang is en ik met mijn grote jurk. We hadden het gevoel dat deze auto zo goed bij ons als stel paste!

Merel & Edward

Mini Cooper 20 april 2017
We waren er ontzettend blij mee en heeft onze dag een stukje completer gemaakt!!! Echt een aanrader!

Marloes & Raily

Kampen
een stralende dag in deze prachtige English beauty!

Ton & Carina

MG B roadster
Prachtige dag gehad!

Jasper & Dorien

Mini Cooper white