Wie is Nostalgico?

Nostalgico is een fris, jong en eigentijdse onderneming in gevestigd in Elburg en Kampen. Gericht op uniek, nostalgisch vervoer van fiets tot auto, van traditionele klassieker, moderne retro, klassieke cabriolet tot origineel replica. Het initiatief achter Nostalgico is gericht op het aanbieden van auto’s uit particulier bezit, collega-verhuurbedrijven en eigen voertuigenvloot.

Nostalgico is gericht op auto verhuur in meerdere regio’s en plaatsen vanuit de Veluwe en de kop van Overijssel. Nostalgico is actief in de provincies Overijssel, Flevoland, Drenthe en Gelderland. Het netwerk van aangesloten bedrijven en particulieren is gevestigd in Elburg, Amersfoort, Nijkerk, Putten, Nunspeet, Elspeet, Epe, t’ Harde, Vaassen, Apeldoorn, Doornspijk, Oldebroek, Wezep, Zwolle, Kampen, IJsselmuiden, Joure, Dronten en Lelystad. Buiten de kernregio heeft Nostalgico in 2017 in alle provincies een uitgebreid netwerk opgebouwd met een stabiel aanbod. Om deze reden geven wij bij elk voertuig de regio aan waarin de auto van jouw dromen beschikbaar is! Uiteraard zoeken wij daarbij naar die voertuigen die daadwerkelijk geschikt zijn of zich vanuit een andere standplaats bevinden!

Voor welk speciaal evenement ben je op zoek naar een van onze klassiekers?

Of het nu gaat om een gala, dagje uit, weekendje weg, bruiloft, photoshoot, toertocht of rally, bedrijfsuitje of event.. wij bieden je de passende auto! Bij ons rijd je zelf en ben je zelf aan zet om tijdstippen en locaties te bepalen. Je klassieker wordt keurig gepoetst en verkeerd in topconditie!

(trouw)Auto verhuur 

Nostalgico biedt u een onvergetelijke trouwdag met een prachtige trouwauto. Onbezorgd u laten rijden door onze chauffeurs, of actief zelf rijden in onze klassiekers: het kan allemaal… Samen met u stellen wij een selectie voertuigen voor of voeren een zoekopdracht uit naar uw ultieme vervoersmiddel voor event of heugelijk feit, binnen ons netwerk van prive-verzamelaars. Het aanbod van Nostalgico omvat inmiddels ruim 70 voertuigen in beheer, in alle provincies! Via ‘AUTO HUREN’ kunt u het actuele aanbod van voertuigen raadplegen. De actuele beschikbaarheid en prijsindicatie kan worden opgevraagd door vrijblijvend het contactformulier in te vullen. Nostalgico neemt via email contact met u op. Onze voertuigen zijn vrij te bezichtigen onder het genot van een kopje koffie en tijdens het doorspreken van de details. Zie trouwauto’s

Arrangementen & Toerroute’s

Naast deze persoonlijke aanpak in de zoektocht naar een vervoersmiddel, verzorgt Nostalgico graag uw event of gecombineerde activiteit. Op basis van uw wensen kan Nostalgico u een programma bieden. Denk bijvoorbeeld aan een toerrit in een klassieker, gecombineerd met een culturele activiteit, stadsbezoek en diner in stijl! Dus een dagje toeren, of een weekendje met een cabrio op pad? Bij ons vindt u voor elke gelegenheid een passende oplossing. Zie autoaanbod arrangementen & route’s

Evenementen

Nostalgico is ook uw partner voor zakelijk vervoer of deelname aan evenementen. Graag stellen wij onze voertuigen aan u ter beschikking, of organiseren voor u een leuke bedrijfsactiviteit. Nostalgico biedt u een aangename tijd door u te voorzien van ‘werk onderweg’. Bekijk onze route mogelijkheden. Ook leuk te combineren met een bedrijfsactiviteit of personeelsfeestje. Neem contact met ons op en samen maken we er iets moois van.

Bikes & Shirts

Nostalgico importeert Single Speed Fietsen en fixies. Prachtig stadsvervoer of leuk voor erbij! bekijk onze webshop. Direct orgineel voor de dag komen? Dat kan met onze shirts. Zie webshop

Zoekopdrachten en makelaardij

Naast consignatieverhuur (de verhuur van klassiekers en sportwagens namens derden) richt Nostalgico zich binnen haar uitgebreide netwerk op zoekopdrachten naar de perfecte huurauto. Ook voor consignatieverkoop bent u bij Nostalgico aan het goede adres!

Halen en brengen

Gemak dient de mens; laat de klassieker van je keuze bezorgen en eventueel weer ophalen op de locatie die jíj wenst! Dit kan natuurlijk je trouwlocatie zijn, of de plek waar je gala is. Of bijvoorbeeld bij je ouders, die je één van onze klassiekers een dagje cadeau hebt gedaan.

Zelf uw auto aanbieden via Nostalgico.nl?

Wilt u zelf verhuren? Een prachtige bolide in uw schuur staan, maar nooit de tijd en gelegenheid gevonden deze aan het publiek te tonen? Gebruik onze dienstverlening om uw voertuig te promoten en actief in te zetten! Uiteraard ontzorgt onze dienstverlening u van de administratieve last, het regelen van een bezichtiging en het inzetten van uw voertuig op de betreffende dag. Samen met u stellen wij een passend huurtarief vast. Vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden.