Een weekendje of dagje weg? Of een arrangement?

Ben je op zoek naar een origineel dagje uit? Stap in een klassieker of zomerse cabrio en pak onze toerrit mee, waarmee je een onvergetelijke dag beleeft. Ontdek een prachtig stukje Veluwe onderweg en dichtbij! Midden tussen de idyllische weilanden of de bossen en heide van Gelderland. Met een prachtige klassieke auto van Nostalgico trekt u het land in, en volgt u een door Nostalgico ontwikkelde toerroute door Gelderland, de Hanzesteden, het Kampereiland of de prachtige IJsseldelta. Elke route kent nieuwe leuke plekjes!

Ook leuk als cadeautip of als romantisch uitje voor jou en je vriend of vriendin. Verras iemand met een cadeaubon voor dit uitje of boek via het contactformulier. Wil je een weekendje toeren met een van onze cabrio’s in bijvoorbeeld de Ardennen? Neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden.

Gezellig op stap en onderweg wat te doen hebben? Stap in een klassieker of zomerse cabriolet en pak onze toerrit mee, waarmee u een onvergetelijke dag beleeft. Ontdek een prachtig stukje Veluwe onderweg en dichtbij! Midden tussen de idyllische weilanden of de bossen en heide van Gelderland. Met een prachtige klassieke auto van Nostalgico trekt u het land in, en volgt u een door Nostalgico ontwikkelde toerroute door Gelderland, de Hanzesteden of de prachtige IJsseldelta. Elke route kent nieuwe leuke plekjes! Afhankelijk van de tussenstops ben je 5-6u onderweg! Natje of droogje mee voor onderweg, of na afloop genieten van een diner? Vraag naar de mogelijkheden via ons contactformulier of bekijk onze cadeaubonnen Nostalgico webshop

Teuten en toeren

Met het arrangement ‘Teuten & Toeren’ Ontdek een prachtig stukje omgeving onderweg en dichtbij! Midden tussen de idyllische weilanden of de bossen en heide van Gelderland. Of kies juist voor de charme van de Hanzesteden rondom Zwolle, Deventer, Kampen en Elburg! Met een heuse klassieker, cabriolet of sportwagen van Nostalgico trek je het land in, en volg je een door Nostalgico.nl ontwikkelde toerroute. Nadat je gestart bent bij Nostalgico (Elburg) krijg je een leuke tussenstop voor je kiezen bij Theeschenkerij Boerengoed. Een warm en vriendelijk onthaal! Klaar? Na deze tussenstop neem je een goed gevulde picknickmand mee en tuffen maar!

Het arrangement is inclusief:

  • een rijk gevulde picknicktas voor twee personen;
  • een toerroute;
  • autohuur;

In het TEUTEN & TOEREN ARRANGEMENT standaard zitten drie voertuigen ingebrepen. In het TEUTEN & TOEREN ARRANGEMENT PLUS zijn 6 voertuigen inbegrepen.

Voor vertrek onderteken je een huurovereenkomst. Je tankt zelf het voertuig bij terugkomst weer af. Reserveren kan via info@nostalgico.nl  of boek een cadeaubon teuten en toeren via cadeaubonnen Nostalgico webshop Voor het huurtarief voor 6-8u, zie onderstaand overzicht.

Bekijk je dit overzicht op een mobiel apparaat? Swipe dan in de tabel om de prijzen te bekijken.

Arrangement ‘Teuten & Toeren’ 6u autohuur Prijs
per arrangement
JAGUAR F-TYPE | WIT bekijk auto € 325
PORSCHE 911 T 1970 | BLAUW bekijk auto € 325
PORSCHE 718 BOXSTER | GRIJS bekijk auto € 325
FORD MUSTANG V8 COUPE 1966 | BLAUW bekijk auto € 325
FORD MUSTANG V8 CONVERTIBLE 1967 | BLAUW bekijk auto € 325
FORD MUSTANG V8 CONVERTIBLE 1965 | WIT bekijk auto € 325
BMW Z4 ROADSTER ‘M’ | ZWART bekijk auto € 200
MG B ROADSTER | WIT bekijk auto € 200
FIAT 500 | WIT bekijk auto € 200

Dagje toeren

Met de optie ‘dagje toeren’ huur je een auto van Nostalgico voor een dagdeel van ongeveer 6u en ben je vrij om te gaan en te staan waar je wilt. Je start en eindigt bij Nostalgico in Elburg. Je mag zelf je bestemming bepalen, eventueel staan de volgende toerroutes tot je beschikking (meer informatie over de route’s).

  • Hanzestedenroute (120km): culturele route over de uiterwaarden van de IJssel en de bypass naast de dijken. Onderweg doe je Hanzestad Hattem, Deventer, Zwolle, Kampen en Elburg aan.
  • IJsseldeltaroute (110km) verken de groene weilanden, polders en uiterwaarden en geniet van het uitzicht!
  • Veluweroute (90km) afwisseling in het veluwse landschap. Verken de bekende Veluwse dorpjes en laat je verrassen door het afwisselende landschap tussen de bossen, heide en weilanden.

Het dagje toeren is inclusief:

  • 150km vrij rijden;
  • een toerroute (of eigen bestemming);
  • autohuur van 6u, van 08.00u t/m 14.00u of 12.00u t/m 18.00u;

Voor vertrek onderteken je een huurovereenkomst. Je tankt zelf het voertuig bij terugkomst weer af. Reserveren kan via info@nostalgico.nl  of boek een cadeaubon via cadeaubonnen Nostalgico webshop. Annuleren kan tot 24u voorafgaand aan de huurdag per email. Voor het huurtarief voor 8u zie onderstaand overzicht.

Bekijk je dit overzicht op een mobiel apparaat? Swipe dan in de tabel om de prijzen te bekijken.

Dagje toeren Prijs
per dag
JAGUAR F-TYPE | WIT bekijk auto € 300
PORSCHE 718 BOXSTER | GRIJS bekijk auto € 300
PORSCHE 911 T 1970 | BLAUW bekijk auto € 300
FORD MUSTANG V8 COUPE 1966 | BLAUW bekijk auto € 300
FORD MUSTANG V8 CONVERTIBLE 1967 | BLAUW bekijk auto € 300
FORD MUSTANG V8 CONVERTIBLE 1965 | WIT bekijk auto € 300
BMW Z4 ROADSTER ‘M’ | ZWART bekijk auto € 175
MG B ROADSTER | WIT bekijk auto € 175
FIAT 500 | WIT bekijk auto € 175

Onze route’s

Hanzestedenroute
Hanzestedenroute
Deze route van 120km voert u door en langs enkele Hanzesteden zoals Kampen, Hattem, Deventer en Zwolle. Het Hanzeverbond ontstond in de 14de eeuw uit de samenwerking tussen een aantal Noord-duitse kooplieden. De sfeer hiervan is nog steeds te proeven in de stadscentra en de routes langs de IJssel. Al slingerend komt u het IJsselfront van Hanzestad Kampen tegen. Onderweg naar Deventer doet u de stadjes Veessen en Marle aan. In Deventer is het van oudsher al goed vertoeven. Een prachtige locatie om de auto achter te laten, de benen te strekken en dit historisch plekje te bezoeken. Het is de zeker moeite waard om de binnenstad van de zeven historische Hanzesteden te bezoeken, elke stad heeft zijn eigen sfeer en charme. Pak een terrasje en geniet van een historisch decor, compleet met een Nostalgische klassieker of sportieve cabrio van Nostalgico!
Veluweroute
Veluweroute
Deze route van 90km voert u door de bosrijke omgeving van de Veluwe en het achterland. Ervaar de schoonheid van natuur in het wisselende landschap van bossen, heide, graslanden en dorpjes. Natuur en dieren, prachtig gemengd in kleurrijke plaatjes. Van kerkdorpen tot landgoederen, vele unieke plekjes van Neerlands trots. Van tijd tot tijd ruimte om de benen te strekken, naast de afwisseling van natuur, cultuur en omgeving. De route loopt langs vele historische plekken zoals Garderen, Vierhouterbos, Epe, Gortel. Unieke, oer-Hollands plekjes waar rust de boventoon voert en het woord “stress” niet voorkomt! Het bewijs dat het ‘goed toeven’ is op de Veluwe!
Tulpenroute
Tulpenroute
Deze route van bijna 150 km voert u langs de prachtige polderlandschappen in de IJsseldelta rondom de Flevopolder. Sturend in een klassieker van Nostalgico.nl geniet u van de prachtige omgeving. Van tijd tot tijd heeft u ruimte om de benen te strekken, naast de afwisseling van natuur, cultuur en omgeving! De vele tulpenvelden zijn een lust voor het oog. Geel, rood, oranje, roze, na de winter bloeien de velden uitbundig met prachtige tulpen. Met ruim 2000 hectare bollenvelden is de Noordoostpolder het grootste bloembollengebied van de wereld!
IJsseldeltaroute
IJsseldeltaroute
Toerend en puzzelend door Neerlands trots: de vele polders rondom het IJssellandschap. Deze route van 115 km voert u langs de prachtige IJsseldelta. Het startpunt en eindpunt is in de Hanzestad Elburg of Kampen welke u aan het eind van de route bezoekt. Als eerste doet u de Hanzestad Kampen aan, en vanuit daar het achterland en de polders. Bij deze route spelen de uiterwaarden van de IJssel een belangrijke rol. Hieruit zijn in de loop der tijd vele polders ontstaan. Sturend in een klassieker van Nostalgico geniet je van de prachtige omgeving en maak je kennis met vele lokale initiatieven en biologische boeren en tuinderijen. Van tijd tot tijd heeft u ruimte om de benen te strekken, naast de afwisseling van natuur, cultuur en omgeving!