FAQ

Voor een directe vraag, gebruik ons contactformulier: contactformulier Nostalgico

Wil je een prijsopgave? geef dan op onze pagina Auto huren je gewenste trouwauto’s op, en vul de gegevens aan over je trouwdatum, locaties en tijdstippen: trouwauto’s

Wil je een middagje toeren of meer informatie over een arrangement? Gebruik dan direct ons contactformulier bij autoaanbod arrangementen & route’s

Bij elk voertuig staat een huurtarief gepubliceerd wat overeenkomt met 6-8 uren huur per dag. Bij sommige voertuigen is dit een ‘vanafprijs’. Neem voor de actuele tarieven altijd contact op!

Het prijsmodel van de voertuigen van Nostalgico is gebaseerd op 24u. Waarbij wij ervanuit gaan dat je je huurvoertuig de avond voorafgaand ophaalt en aan het einde van de dag terugbrengt. Bij alle voertuigen van Nostalgico rijdt je 150km binnen het tarief. Nostalgico kan een haal/brengservice regelen of een wisselservice toepassen.

Nostalgico heeft een vaste, varierende selectie van voertuigen voor de arrangementen zoals ‘Teuten & Toeren’ en ‘Mannenzaken’

Je vindt de actuele voertuigen op:
autoaanbod arrangementen & route’s

Natuurlijk! Ook voor BOB’s en niet drinkende personen biedt Nostalgico een oplossing. Geef je voorkeur aan via contact ‘Mannenzaken’

Onze voertuigen zijn in uitmuntende conditie en in sommige gevallen in topstaat! Dit is de reden waarom niet elk voertuig geschikt is om zelf in te rijden. Op de detailpagina van elke auto staat vermeld of je zelf kunt rijden, of uitsluitend met chauffeur.

Nostalgico verzorgt desgewenst het brengen en/of het halen van je (trouw)auto op de door jou gewenste locatie. Deze service regelt Nostalgico via een autotransporter of door zelf te rijden.

De kosten bedragen 0,59 EURO per km vanaf onze standplaats tot de plaats van bestemming. Voertuigen die Nostalgico in consignatie verhuurt kunnen van deze regeling afwijken. Vraag daarom naar een totaal kostenplaatje.

Naast de haal- en brengservice kan Nostalgico een wisselservice toepassen. Dit betekent dat je een voertuig achterlaat bij Nostalgico (Elburg) en Nostalgico je voertuig weer wisselt met de klassieker of sportwagen op je eindlocatie.

Je hebt interesse in een van onze klassiekers, maar hoe gaat het precies in zijn werk?

Simpel; wanneer je bij ons hebt aangegeven dat je interesse hebt in een van onze klassiekers door contact op te nemen, ontvang je de offerte per mail. Hierin staan alle zaken nog eens beschreven, zoals de klassieker van je keuze, de totale prijs, de datum en de tijdstippen. Wil je de klassieker vooraf nog even bekijken? Ook dat kan! Maak hiervoor even een afspraak.

Na je bevestiging ontvang je een factuur als huurovereenkomst. Hierin staan alle afspraken nogmaals vermeld. En geef je aan dat jij als ondertekenaar de enige bestuurder bent in de genoemde periode, aansprakelijk bent en het eigen risico hebt aanvaardt en de borg betaald.

1. Een geschikte trouwstijl? Een trouwauto moet natuurlijk bij jullie als stel passen. Zoek dus een trouwauto die bij jullie past.
2. Logistiek: hoe komt de trouwauto op bestemming en wie brengt hem terug? Dit kan Nostalgico voor je verzorgen met een haal/brengservice, of wisselservice.
3. Zelf rijden of je laten chauffeuren? Belangrijk uitgangspunt bij de keuze van je voertuig en de tijdstippen die je erin doorbrengt!
4. Verzekeren: bij Nostalgico is elk voertuig juist verzekerd bij schade en ongevallen aan derden. Onze verzekering kent een eigen risico van €700,- Deze regeling kan afwijken per trouwauto.

Ja, er mogen bloemen, trouwslingers en boeketten op de auto bevestigd worden. Uitgezonderd bloemstukken met ijzerdraad, harde frames of te harde kunststoffen. De betere bloemist weet hier perfect raad mee. Beschadigingen ontstaan door boeketten, slingers en bloemen komen voor eigen rekening.

Het is niet toegestaan zonder kennisgeving van Nostalgico om stickers of andere tijdelijke promotiemiddelen aan de auto toe te voegen.

Ja, degene die de huurovereenkomst tekent geldt als bestuurder en is daarmee hoofdverantwoordelijk voor alles wat er met het voertuig gebeurd. Door de verzekering wordt er niet toegestaan dat derden tijdens de huurperiode in het voertuig rijden.

Ja dat kan altijd. Bij annulering binnen 4 weken van te voren geldt dat de administratiekosten (30 EURO) je in rekening worden gebracht.

Bij annulering binnen 2 weken van te voren is de afdracht 50% van het huurtarief.

Bij onze arrangementen is het mogelijk om in geval van overmacht en extreem slecht weer de datum te verzetten of een ander voertuig mee te nemen.

Dat kan! In feite is bezichtiging of een proefrit op elk moment mogelijk, maar natuurlijk kan het plotseling zo zijn dat de auto verhuurd is. Meestal plannen we bezichtigingen in de avonduren of op zaterdag in vaste tijdsblokken. Dit ligt natuurlijk even aan de eigenaar van de auto die vaak zelf bezichtigingen aanneemt.

Onze verzekering verlangt dat de auto binnen gestald wordt in het geval je de auto een dag vantevoren ophaalt. Dit bespreken we met je. Voor wat betreft materiële schade, ben je WA Casco verzekerd via Allianz. Dat houdt in dat alle schade gedekt is en dus niet voor jouw rekening komt, ook niet wanneer het je eigen schuld betreft. Dit geldt ook voor de inzittenden. Let er op, dat er wel een eigen risico geldt.

Pech onderweg is soms niet te voorkomen. Alle voertuigen worden voor en na elke huurdag gecheckt en zien regelmatig de garage vanbinnen. Desondanks kan het voorkomen dat je pech krijgt.

Nostalgico zal alles doen wat in haar macht ligt om ter plekke een alternatieve oplossing te bieden. Helaas is dat niet altijd mogelijk. Neem altijd contact op met de eigenaar of met Nostalgico voordat je contact opneemt met plaatselijke garagebedrijven of de ANWB.

Nostalgico is niet verantwoordelijk voor het leveren van vervangend vervoer bij pech. Uiteraard werken we daar waar mogelijk mee aan een versnelde hervatting.

Voor meer en andere klassiekers werken we met verschillende aanbieders samen, waardoor het altijd mogelijk is om klassiekers voor grotere groepen aan te bieden. Dit gaat vaak gepaard met een speciaal door ons uitgezette route, vergezeld van een heerlijke lunch en eventueel een diner. Vraag een offerte aan voor de mogelijkheden!