VOLKSWAGEN T2 | 1979 | ROOD

VOLKSWAGEN T2 | 1979 | ROOD

Deze ex-Feuerwehr uit ’79 mag na vele jaren dienst rusten. Gepensioneerd maar nog steeds temperamentvol en kan ie met z’n 2000cc flink wat kabaal maken. Met een ‘Feverrot’ kraakhelderrode brandweerkleur is dit de bus met een stralende verschijning op je feest! En bovendien is er plek genoeg voor 9 personen! Met prachtig origineel meubilair, voorzien van brandschoon skaileder. En… uitgerust met radio en zonnescherm! Wat wil je nog meer op een dagje rustig toeren? Geniet van de rust en eenvoud, en onthaast.

Na het succes van de T1 bleef Volkswagen enorme verbeteringen doorvoeren. Het succes blijft! Na 17 jaar is het tijd voor een opvolger, de T2. De rechte, door een verticale spijl in tweeën gedeelde voorruit is vervangen door een fraaie ronde ruit uit één stuk. En de nieuwe Transporter is ook veel groter, robuuster en veiliger dan z’n voorganger. En… een echte icoon voor de flowerpower sixties en seventies.

Te huur in alle regio’s zonder chauffeur, maar ook met chauffeur! Te huur in het seizoen vanaf maart tot en met oktober.

Prijs per dag?
450,-
Zelf rijden?
Met chauffeur of zelf rijden!

Meer informatie?

Wil je meer informatie, een offerte of een proefritje aanvragen? Neem dan contact met ons op.