VOLVO KATTERUG PV544 | 1961 | GROEN

VOLVO KATTERUG PV544 | 1961 | GROEN

Gefeliciteerd met jullie voornemen om te trouwen! Om je dag een extra feest te laten zijn, is onze Volvo PV544 ‘Kattenrug’ uit 1961 een goede keuze.

Dit prachtige olijfgroene exemplaar haalde de eigenaar zelfstandig uit Zweden: een rit van 1400 kilometer uit een klein dorp in de buurt van Stockholm hield de PV prima vol. De aanduiding van verlichting en ruitenwissers op het dashboard is dus ook nog in het Zweeds. De Zweedse eigenaren hebben de Volvo bijzonder goed verzorgd: de lak is nog origineel, er is nauwelijks roest te vinden en het interieur is nog puntgaaf! Zelf het originele ingebruiknamebewijs uit 1961 is nog aanwezig. Echte liefhebbers. In Nederland kreeg ie de naam Kjell mee, naar de laatste Zweedse eigenaar.

De chromen details zoals bumpers, rozetten en handgrepen, geven deze trouwauto een stijlvol gezicht. Met de heerlijke stoelen en de vierversnellingsbak verplaats je je comfortabel.

Klassieke Volvo’s verdienen het om te blijven rijden. Op je bruiloft kan je gebruik maken van deze stijlvolle Classic Car. Natúúrlijk mag je ‘em zelf rijden. Ik stel je graag aan Kjell voor en geef je alle uitleg.

Wil je liever gebruik maken van een chauffeur? Ook dat kan! We halen dan de bijrijdersstoel voor je weg, zodat je eenvoudig samen achterin kan kruipen.

Niet de ruimte in je dagplanning om de auto zelf te halen? Wij verzorgen graag het transport voor je. Laat gerust je wensen weten. We zijn zeer flexibel, niks is ons te gek.

Omdat de Kattenrug nog maar sinds augustus 2019 in Nederland is, kan je deze ultieme trouwauto in 2019 huren voor € 235,- per volledige dag. De prijzen voor 2020 zijn op aanvraag.

Prijs per dag?
vanaf 275,-
Zelf rijden?
Zelf rijden, of met chauffeur
Merk

Meer informatie?

Wil je meer informatie, een offerte of een proefritje aanvragen? Neem dan contact met ons op.