Project Description

VOLVO KATTENRUG PV544 | GROEN

Dit prachtige olijfgroene exemplaar haalde de eigenaar zelfstandig uit Zweden: een rit van 1400 kilometer uit een klein dorp in de buurt van Stockholm hield de PV prima vol. De aanduiding van verlichting en ruitenwissers op het dashboard is dus ook nog in het Zweeds. De Zweedse eigenaren hebben de Volvo bijzonder goed verzorgd: de lak is nog origineel, er is nauwelijks roest te vinden en het interieur is nog puntgaaf! Zelf het originele ingebruiknamebewijs uit 1961 is nog aanwezig. Echte liefhebbers. In Nederland kreeg ie de naam Kjell mee, naar de laatste Zweedse eigenaar.

De chromen details zoals bumpers, rozetten en handgrepen, geven deze trouwauto een stijlvol gezicht. Met de heerlijke stoelen en de vierversnellingsbak verplaats je je comfortabel. Klassieke Volvo’s verdienen het om te blijven rijden. Op je bruiloft kan je gebruik maken van deze stijlvolle Classic Car. Natúúrlijk mag je ‘em zelf rijden. Ik stel je graag aan Kjell voor en geef je alle uitleg.

Wil je liever gebruik maken van een chauffeur? Ook dat kan! We halen dan de bijrijdersstoel voor je weg, zodat je eenvoudig samen achterin kan kruipen. Te huur in alle regio’s. Deze auto is zelf te rijden. Ben je geïnteresseerd, vraag dan gerust vrijblijvend een gerichte offerte aan en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Specificaties

  • Stijl: Coupé, Klassiek

  • Kleur: Groen

  • Regio: Drenthe, Flevoland, Friesland, Gelderland, Groningen, Limburg, Noord-Brabant, Noord-Holland, Overijssel, Utrecht, Zuid-Holland, Zeeland

  • Verhuurd vanuit: Gelderland

  • Prijs per dag: € 275,-