Project Description

VOLKSWAGEN T2 ELECTRIC | GROEN

Deze bijzondere Volkswagen T2 bus is in 2020 geprepareerd tot full-electric! Dat betekent dat je met deze klassieke nostalgische T2 helemaal ‘Zero-emissie’ op pad kunt! Vloeken in de kerk? Nee, integendeel: op deze manier blijft dit historische busje voor de toekomst gespaard zonder te verstoffen in een museum. Nostalgie met een knipoog naar het heden. En zeg nou zelf, elektrisch aankomen tuffen op jouw bestemming zonder de geur van benzinedampen heeft toch ook zijn charme?

Deze groen/witte versie is een originele en unieke bus met een frisse kleurencombinatie die kan shinen op jullie bruiloft, gala of gewoon om mee op pad te gaan. Je kunt er ook voor kiezen om met dit T2 busje een nachtje te kamperen, want de bus is van alle gemakken voorzien. Of je nu een nachtje, weekend, mid-week of langer weg wilt: wij maken jouw (vakantie)wens mogelijk met dit elektrische busje! Neem gerust contact op zodat wij jouw voorkeuren in onze planning kunnen inpassen.

Te huur in alle regio’s, vanuit Gelderland. Het huurtarief is inclusief onbeperkte kilometers en gratis laden tot en met je bestemming. Je krijgt van ons een laadpas mee. Ben je geïnteresseerd, vraag dan gerust vrijblijvend een gerichte offerte aan en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Specificaties

  • Stijl: Klassiek, Retro, Bus, Elektrisch

  • Kleur: Groen, Wit

  • Regio: Drenthe, Flevoland, Friesland, Gelderland, Groningen, Limburg, Noord-Brabant, Noord-Holland, Overijssel, Utrecht, Zuid-Holland, Zeeland

  • Verhuurd vanuit: Gelderland

  • Prijs per dag: € 300,-