VOLKSWAGEN T2 BUS | 1979 | BLAUW

VOLKSWAGEN T2 BUS | 1979 | BLAUW

Deze prachtige T2 Volkswagen bus biedt plaats aan maar liefst 8 personen. De frisse kleuren blauw en wit van zowel het lakwerk als het interieur geven de bus een frisse en chique uitstraling. De stoere wielen, de nostalgische imperiaal en de zonneklep maken de bus helemaal af. Dankzij de krachtige 2-liter motor kun je goed meekomen in het verkeer.

Onze bus wordt veel ingezet voor trouwerijen. Vaak voor het bruidspaar zelf, maar ook als volgauto voor je ouders, beste vrienden of getuigen, waarbij het bruidspaar zelf in een andere classic van Nostalgico stapt! Daarnaast is de VW bus te huren voor schoolgala, dagje uit, personeelsuitje of promotie van evenement of bedrijf, en zelfs voor TV-opnames of videoclips!

Wat je ook wilt doen, deze coole surf-dude is er helemaal klaar voor om jullie een onvergetelijke dag te bezorgen! Naar wens kunnen verschillende accessoires op het dakrek gemonteerd worden om zo aan te sluiten op een bepaald thema.

Deze T2 bus is te huur in midden-Nederland in de provincies Gelderland, Flevoland en Utrecht, maar buiten deze regio is in overleg mogelijk. Te huur in de periode Maart tot en met November.

Prijs per dag?
279,-
Zelf rijden?
Zelf rijden

Meer informatie?

Wil je meer informatie, een offerte of een proefritje aanvragen? Neem dan contact met ons op.