Project Description

VOLKSWAGEN T1 | BLAUW

Trouwen in de mooiste T1 Volkswagenbus van Nederland? Dat kan! Met deze prachtblauwe klassieker is jouw trouwdag helemaal perfect! Laat je als bruid en bruidegom vervoeren in dit unieke blauwe vintage busje!

Eenvoud, simpel en betrouwbaar, daar staat de Volkswagen Transporter ‘I’ voor! Super klassiek en inmiddels een boegbeeld van de jaren ’50 en een blikvanger voor een prachtige dag. En bovendien met een vleugje ‘Neerlandse trots’. Niemand minder dan Ben Pon zet in 1947 de eerste stap voor een bestelwagen op basis van de Kever… in een notitieboekje…

Op 8 maart 1950 start in Wolfsburg de serieproductie van de eerste Transporter (de T1). Het eerste jaar verlaten 8.059 Transporters de fabriek, voor die tijd een niet gering aantal. Maar de vraag is groter. Enkele jaren later opent dan ook een fabriek in Hannover, waar uitsluitend Transporters worden gebouwd. Geniet van een ultieme dag met deze T1 beleving! Stap in, waan je terug in de tijd in het interieur! Deze blikvanger heeft plaats voor zes personen.

Te huur vanuit regio Friesland. Uitsluitend met chauffeur te huur, maar wel de leukste chauffeur van Nederland! Te huur in alle regio’s. Ben je geïnteresseerd, vraag dan gerust vrijblijvend een gerichte offerte aan en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Specificaties

  • Stijl: Klassiek, Retro, Bus

  • Kleur: Blauw

  • Regio: Drenthe, Flevoland, Friesland, Gelderland, Groningen, Limburg, Noord-Brabant, Noord-Holland, Overijssel, Utrecht, Zuid-Holland, Zeeland

  • Verhuurd vanuit: Friesland

  • Prijs per dag: € 450,-