Project Description

VOLKSWAGEN T1 | ROOD-WIT

Eenvoud, simpel en betrouwbaar, daar staat de Volkswagen Transporter ‘I’ voor! Super klassiek en inmiddels een boegbeeld van de jaren ’50 en een blikvanger voor een prachtige dag. En bovendien met een vleugje ‘Neerlandse trots’. Niemand minder dan Ben Pon zet in 1947 de eerste stap voor een bestelwagen op basis van de Kever in een notitieboekje.

Dit prachtige T1 Volkswagen busje huren voor je bruiloft? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Deze schitterende Volkswagen Spijlbus biedt plaats aan maar liefst 9 personen.  Ze is een prachtige verschijning in de klassieke kleuren combinatie Pelican Red / Ivory White.  Het interieur is uitgevoerd met een fraaie klassieke two-tone bruin lederen bekleding. Ze heeft haar originele 1500 motor nog, deze geeft genoeg power om lekker te onthaasten in het huidige verkeer. Dit VW busje huren en zelf rijden? Dat kan bij ons, en maakt je dag echt onvergetelijk!

Daarnaast is de VW T1 bus te huren voor een schoolgala, dagje uit, personeelsuitje of promotie van evenement of bedrijf, en zelfs voor TV-opnames of videoclips! Geniet van een ultieme dag met deze T1 beleving! Stap in, waan je terug in de tijd in dit nostalgische interieur!

Te huur in de regio midden-Nederland in de provincies Utrecht, Flevoland en Gelderland, buiten deze regio is in overleg mogelijk. Te huur in de periode maart t/m oktober. Deze auto is zelf te rijden, of met chauffeur. Ben je geïnteresseerd, vraag dan gerust vrijblijvend een gerichte offerte aan en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Specificaties

  • Stijl: Klassiek, Retro, Bus

  • Kleur: Rood, Wit

  • Regio: Drenthe, Flevoland, Friesland, Gelderland, Groningen, Limburg, Noord-Brabant, Noord-Holland, Overijssel, Utrecht, Zuid-Holland, Zeeland

  • Verhuurd vanuit: Gelderland

  • Prijs per dag: € 399,-