Project Description

VOLKSWAGEN KEVER ELECTRIC | BLAUW

Wil je iets echt bijzonders? Innovatief en duurzaam? Dit kekke Kevertje heeft een verborgen schat aan boord: een volledig batterijpakket van een Tesla Model S! Snel en wendbaar dus! En ook nog eens geruisloos zonder benzine-stank probleemloos iedere milieu-zone binnen!

Blue is leuk, snel en reukloos…Een tof karretje. Ideaal voor jouw evenement of bijzondere gelegenheid. Helemaal als je onderschrijft waar wij in geloven: Blue staat symbool voor optimisme en vertrouwen in een schonere lucht. Hij laat zien dat er zoveel mogelijkheden zijn om van oude spullen iets nieuws te maken of het oude te combineren met nieuwe techniek waarmee we het milieu sparen. Waarom oude spullen weggooien als ze nog prima bruikbaar zijn?

Wij hopen dat Blue mensen zal inspireren overal waar hij komt. Dat hij mensen zal aanmoedigen keuzes te maken die bijdragen aan een schonere planeet en een duurzame toekomst. Met dat optimisme gaat Blue zijn kilometers rijden.

Wil jij Blue tijdens je evenement, duurzame rondreis van zakenrelaties of voor je bruiloft? Vraag dan gerust vrijblijvend een gerichte offerte aan en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op! Blue wordt verhuurd met chauffeur. Geef in je aanvraag even je exacte wensen aan, dan kunnen wij bepalen of deze in onze planning passen.

Specificaties

  • Stijl: Coupé, Klassiek, Retro, Elektrisch

  • Kleur: Blauw

  • Regio: Drenthe, Flevoland, Friesland, Gelderland, Groningen, Limburg, Noord-Brabant, Noord-Holland, Overijssel, Utrecht, Zuid-Holland, Zeeland

  • Verhuurd vanuit: Zuid-Holland

  • Prijs per dag: € 450,-