VOLKSWAGEN KEVER 1200 ‘HERBIE’ | 1967 | BEIGE

VOLKSWAGEN KEVER 1200 ‘HERBIE’ | 1967 | BEIGE

Wauw, een prachtige ‘Herbie’ replica! Hiermee sier je je trouwdag helemaal op! Wie kent Herbie niet? De beroemde Volkswagen Kever die de hoofdrol speelt in maar liefst 5 Disney films! Herbie is een tikkeltje eigenzinnig, zeer ondernemend en vooral heel geliefd!

Deze Herbie uit 1967 is een kopie uit de 5e film, met dezelfde stoere striping en het beroemde nummer 53, een tikje verlaagd, en stoere wielen. Herbie is aan de buitenkant ongerestaureerd en ziet eruit alsof hij zo uit de film van 40 jaar geleden is komen rijden. Dat geeft ‘m een lekkere vintage look. Het interieur van Herbie is helemaal nieuw, in warm robijn rood, met ivoorkleurige accenten. Voorin zitten stoelen met geïntegreerde hoofdsteunen voor een comfortabele rit!

Ben je avontuurlijk, en hou je er van om de zaken net iets anders aan te pakken dan anderen? Huur dan Herbie als trouwauto voor jullie trouwdag! Een dagje op pad met Herbie is een geweldige belevenis, je waant je bijna een filmster! Naar wens kunnen verschillende accessoires op het dakrek gemonteerd worden om zo aan te sluiten op een bepaald thema.

Te huur in de regio midden-Nederland in de provincies Flevoland, Gelderland en Utrecht, maar buiten deze regio is in overleg mogelijk.

Prijs per dag?
119,-
Zelf rijden?
Zelf rijden

Meer informatie?

Wil je meer informatie, een offerte of een proefritje aanvragen? Neem dan contact met ons op.