TRIUMPH SPITFIRE MK4 | 1973 | ROOD

TRIUMPH SPITFIRE MK4 | 1973 | ROOD

Wie kent deze populaire ‘Poor Man’s Jaguar E-type’ niet? Dit karaktervolle sportwagentje is sinds jaar-en-dag een bekende verschijning in Europa en was bedoeld om de succesvolle Triumph TR series te ondersteunen.
Na een korte ontwikkeling van circa 8 maanden was de basis in 1962 gelegd voor de marktintroductie op de London Motor Show. De basis werd echter in 1960 al gelegd op de Triumph ‘Herald’.

In 1970 kwam de Spitfire MK4 op de markt, een door Michelotti totaal herontworpen versie, na de succesvolle MK3. Front, chroomlijsten en de nieuwe kunststof grille gaven het front een heel ander smoelwerk mee. Samen met de modernere deuropening en bredere wielkasten ontstond een kek rijderswagentje. Eindelijk waren ook veiligheidsgordels en een kachel standaard ingebouwd.

Deze echte rijdersauto brengt je terug in een werkmodus. Laag bij de grond is het echte autorijden! Lekker sturen in deze ‘English Roadster-look’. Als echte tweezitter zit je knus op elkaar maar heb je voldoende beenruimte! Stap in!

Te huur per dag in de regio’s Noord-Holland, Overijssel, Flevoland, Gelderland, Friesland, Groningen, Drenthe, Utrecht. Incl. 100km.

Prijs per dag?
225,-
Zelf rijden?
Zelf rijden
Merk

Meer informatie?

Wil je meer informatie, een offerte of een proefritje aanvragen? Neem dan contact met ons op.