TE KOOP: Daimler Double Six 6.0 V12

TE KOOP: Daimler Double Six 6.0 V12

Deze prachtige Daimler Double Six met lederen beige interieur en solent blue exterieur verkeert in prachtige staat. De huidige eigenaar heeft deze inmiddels 10 jaar in bezit en het Jaguar heritage formulier is aanwezig.

De Daimler verkeert in zeer goede onderhouden staat (rekeningen zitten er allemaal bij, totaal zo’n € 38.000 aan rekeningen van de afgelopen jaren) en is compleet gerestaureerd, dat wil zeggen dat de carrosserie compleet is aangepakt (nergens roest) de motor is ook compleet gereviseerd (rekeningen ter inzage).

Het lederen interieur verkeert in een hele mooie staat evenals het houten dashboard en de middenconsole. Hemeltje is er ook ooit nieuw ingezet. Schuifdak werkt perfect en lekt geen water. de daimler heeft een trekhaak aanwezig met afneembare kogel.

Ook technisch is de Daimler Prima in orde, dit komt mede door het regelmatige onderhoud, evenals het elektrische gedeelte. Alle schakelaars, tellers, schuifdak, airco, enz werken naar behoren. De Vredestein classic banden zijn in prima staat en de motor loopt als een zonnetje, de automaatbak heeft begin dit jaar nog groot onderhoud gehad. Taxatierapport aanwezig van 10 februari 2016 de Daimler is toen getaxeerd op € 18.000,-. Voorzien van nieuwe APK in mei 2018.
Let op er zitten een paar kleine roest puntjes op het chrome midden deel van de achter bumper. Dit deel is nog nieuw te koop.

Geinteresseerd? Neem dan contact met ons op!

Prijs
€ 8.500,-
Km stand
192.047 km
Bouwjaar
11/1988
Categorieën