ROLLS ROYCE SILVER SERAPH | 1998 | WIT

ROLLS ROYCE SILVER SERAPH | 1998 | WIT

De Rolls-Royce Silver Seraph werd ter vervanging van de Silver Spur geïntroduceerd op de Autosalon van Genève op 3 maart 1998. Het model stond tweede in rang in Rolls-Royces modellenlijn, na de Corniche. De basisprijs was £ 155.175 (€ 226.810). De auto werd met de hand gebouwd in de fabriek in Crewe, die dicht ging nadat het model in 2002 werd beëindigd. Slechts 1570 exemplaren van deze peperdure engelse limousine zijn er tot 2002 met de hand gebouwd en door de internationale pers uitgeroepen tot beste auto ter wereld. Het was verder de eerste volledig nieuwe Rolls-Royce sinds de Silver Shadow zo’n 30 jaar eerder. Zoals al lange tijd het geval was had ook deze Rolls-Royce een tweeling bij zustermerk Bentley. De Bentley Arnage is extern exact dezelfde auto op het radiatorrooster, de emblemen en de wielen na.

Deze parelmoerwitte super trouwauto kunt u nu reserveren voor de mooiste dag van uw leven. Een geweldige ervaring om op uw trouwdag vervoerd te worden in een trouwauto die echt exclusief is want in heel Nederland is er geen enkele witte Rolls-Royce Silver Seraph trouwauto. Verras familie en vrienden en kom voor rijden in deze imposante blikvanger.

Deze Silver Seraph is uitsluitend te huur met chauffeur, tijdens alle maanden van het jaar. Te huur in de regio’s Drenthe, Flevoland, Gelderland, Noord-Brabant, Noord-Holland, Overijssel, Utrecht en Zuid-Holland.

Prijs per dag?
vanaf 495,-
Zelf rijden?
uitsluitend met chauffeur

Meer informatie?

Wil je meer informatie, een offerte of een proefritje aanvragen? Neem dan contact met ons op.