ROLLS ROYCE SILVER CLOUD III | 1964 | WIT

ROLLS ROYCE SILVER CLOUD III | 1964 | WIT

Bij de introductie van de SC III was wel een en ander gewijzigd op designvlak. De Silver Cloud III kreeg dubbele koplampen en hertekende flanken vooraan. Critici verweten de auto dat het ontwerp van onafhankelijk chassis en koetswerk ouderwets was en wezen ook naar de nog steeds gebruikte trommelremmen. De verkoop leed er echter niet onder. In 1966 moest zelfs nog een extra serie gebouwd worden om de vraag bij te houden, zelfs na de introductie van de Silver Shadow in 1965.

De Rolls-Royce Silver Cloud wordt door velen beschouwd als de mooiste auto die het beroemde merk ooit voortbracht. Tegenwoordig is de Rolls-Royce Silver Cloud de ultieme trouwauto die met zijn klassieke vormen en aristocratische uitstraling op iedere bruiloft een indrukwekkende verschijning is. Een super romantische trouwauto, uitgevoerd in roomwit met een wit lederen interieur met rode bies!

Deze Silver Cloud is uitsluitend te huur met chauffeur, tijdens alle maanden van het jaar. Te huur in de regio’s Drenthe, Flevoland, Gelderland, Noord-Brabant, Noord-Holland, Overijssel, Utrecht en Zuid-Holland.

Prijs per dag?
vanaf 495,-
Zelf rijden?
uitsluitend met chauffeur

Meer informatie?

Wil je meer informatie, een offerte of een proefritje aanvragen? Neem dan contact met ons op.