DAIMLER DS420 LANDAULETTE | 1986 | WIT

DAIMLER DS420 LANDAULETTE | 1986 | WIT

Nog groter, nog luxer en nog exclusiever dan een Rolls-Royce! Deze 6 meter lange, zeldzame Daimler DS420 Landaulette is het enige open exemplaar in Nederland en Belgie. Deze exclusieve open limousines worden door het Engelse koningshuis nog steeds gebruikt bij staatsbezoeken en parades. Een landaulette is een carrosserievorm voor een auto. Deze uitvoering is voorzien van een neerklapbaar (invouwbaar) dak voor de achterkant, terwijl de voorkant (bestuurdersgedeelte) of volledig gesloten of volledig open is.

Willen jullie je op jullie trouwdag ook even een koningspaar voelen dan is deze super trouwauto precies wat jullie zoeken! En moeten de bruidsmeisjes ook mee? Dat kan, want in het reusachtige achter compartiment zijn ook nog klapstoeltjes die plaats bieden aan nog enkele mede passagiers.

Deze Silver Cloud is uitsluitend te huur met chauffeur, tijdens alle maanden van het jaar. Te huur in de regio’s Drenthe, Flevoland, Gelderland, Noord-Brabant, Noord-Holland, Overijssel, Utrecht en Zuid-Holland.

Prijs per dag?
vanaf 495,-
Zelf rijden?
uitsluitend met chauffeur
Merk

Meer informatie?

Wil je meer informatie, een offerte of een proefritje aanvragen? Neem dan contact met ons op.