Project Description

PORSCHE 911 SC CABRIOLET | WIT

Deze witte klassieke Porsche 911 3.0 liter SC Cabriolet uit ’83 is een prachtverschijning! Compleet met Fuchs-velgen en in werkelijk sublieme originele staat. Deze origineel Nederlandse cabriolet is afkomstig uit een privé-collectie en Nostalgico is de derde eigenaar. Een echte spartaanse rijdersauto waarin het werken is geblazen! Als je eenmaal bent gewend aan versnellingsbak en het stuurgedrag, wil je niet meer anders. Foto’s met deze Porsche 911 leveren prachtige plaatjes op voor jullie bruiloft.

Als opvolger van de Porsche 356 ziet de ‘Elfer’ in 1963 op de IAA in Frankfurt als model 901 het levenslicht. De typeaanduiding verandert in 911 bij de marktintroductie in 1964. In 1973 wijzigen de ingenieurs van Porsche de 911 grondig met de kenmerkende schokabsorberende bumpers. De klassieke SC versie wordt in 1983 vervangen door de 911 Carrera. In 1982 werd de bestaande coupé en Targa-modellijn aangevuld met een cabriolet. Deze SuperCarrera SC versie met bijzondere cabrioletkap is een geliefd verzamelaars-item.

Deze bijzondere Porsche is in elke regio te huur, voor jouw bijzondere (trouw)dag of jubileum! Ook een dagdeel is mogelijk, echter uitsluitend in regio Gelderland/Overijssel. Te huur in elke provincie: Gelderand, Overijssel, Flevoland, Drenthe, Groningen, Friesland, Brabant, Noord-Holland, Zuid-Holland, Zeeland en Limburg.

Specificaties

  • Stijl: Cabrio, Klassiek, Retro, Sportief

  • Kleur: Wit

  • Regio: Drenthe, Flevoland, Friesland, Gelderland, Groningen, Limburg, Noord-Brabant, Noord-Holland, Overijssel, Utrecht, Zuid-Holland, Zeeland

  • Verhuurd vanuit: Gelderland

  • Prijs per dag: € 385,-