Project Description

PORSCHE 911 | WIT

De 911 is ontworpen door Ferdinand Alexander Porsche (1935-2012), beter bekend als Butzi. In 1958 begon hij bij het bedrijf dat door zijn opa Ferdinand Sr. werd opgericht. In 1962 werd hij hoofd van de designafdeling. De eerste 911 was gek genoeg een toevalstreffer. Bij Porsche wisten ze eind jaren vijftig niet zo goed wat voor opvolger de 356 moest krijgen. Er werd veel geëxperimenteerd. Uiteindelijk kwam er in 1963 de 901. Die was beter en sneller, maar ook fors duurder. Peugeot gooide roet in het eten en claimde de “0” in het midden als hun handelsmerk. Porsche veranderde de naam in 911. De gok pakte goed uit en de 911 zorgde ervoor dat Porsche zijn reputatie als ijzersterke sportwagenfabrikant vestigde.

De 911, uit de allereerste serie, die hier te huur word aangeboden heeft met zijn 130 pk ongeveer een derde van het vermogen van een nieuwe 911, maar omdat hij zoveel kleiner en lichter is, geeft hij je minstens zoveel rijplezier. Vrolijke details en een houten stuurtje zijn uitstekend voor je humeur. En buiten dat: het is origineel. Deze 911 is van december 1965, een hele vroege 911 dus, volledig origineel. Met houten stuur en houten dashboard. Hier wordt je heel gelukkig van als je in deze auto rondrijd op je huwelijksdag! Uitgevoerd in ivoorwit (Hell Elfenbein Weiss) met zwart interieur.

Te huur in alle regio’s. Deze auto is zelf te rijden. Ben je geïnteresseerd, vraag dan gerust vrijblijvend een gerichte offerte aan en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Is deze witte coupe wellicht niet de versie die je zoekt? We hebben ook een prachtige klassieke witte 911 cabriolet Super Carrera te huur, meer info over deze Porsche 911 klassieker vind je hier Of bekijk onze klassieke 911 in blauwe kleur ‘Albert Blue’ Porsche 911 Albert Blue

Specificaties

  • Stijl: Coupé, Klassiek, Retro, Sportief

  • Kleur: Wit

  • Regio: Drenthe, Flevoland, Friesland, Gelderland, Groningen, Limburg, Noord-Brabant, Noord-Holland, Overijssel, Utrecht, Zuid-Holland, Zeeland

  • Verhuurd vanuit: Utrecht

  • Prijs per dag: € 450,-