Project Description

PORSCHE 911 ELECTRIC | BLAUW

Deze prachtige lichtblauwe oer-911 is in 2019 naar originele staat gerestaureerd en volledig toekomstvast uitgerust met een elektrische aandrijving. Zonde? Nee, in tegendeel! Dit prachtige historische icoon is voor eeuwig geconserveerd en mag alle komende generaties bedienen met dat historische besef van vroeger. Maar dan wel naar de maatstaven van onze tijd! Als de engineers uit de Porsche historie het konden, hadden ze in de jaren ’60 zeker deze elektrisch aangedreven Porsche willen ontwikkelen.

Uitgevoerd in de originele Porsche kleur. Een echte klassieke, authentieke en fotogenieke kleur. Met de retro Fuchs velgen en typisch sixties Pepita interieur. Deze prachtige klassieker kan met zijn topsnelheid van 210km/h goed meekomen! Slechts 1395kg na de ombouw naar elektrisch, en binnen 6 seconden op 100km/h!

Maak kennis met de geheel nieuwe quintessenza SE, volledig elektrisch, gloednieuw, zorgeloos, veilig, snel en met een bereik van 400 km. De klassieker waar je van houdt, maar je hebt nooit geloofd dat het je dagelijkse rit kon zijn. Nu is de quintessenza terug op de weg voor het dagelijkse plezier. 365 dagen per jaar.

Te huur in alle regio’s, uitsluitend met transport door ons georganiseerd. Deze auto is zelf te rijden. Ben je geïnteresseerd, vraag dan gerust vrijblijvend een gerichte offerte aan en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op! Wij proberen jouw evenement, bruiloft of andere gelegenheid dan zo goed mogelijk in te passen op de agenda van deze demo e-Porsche!

Is llichtblauw wellicht niet de kleur die je zoekt? Nostalgico beschikt over meerdere klassieke 911’s, zie voor meer info onze Nostalgico Porsche’s

Specificaties

  • Stijl: Coupé, Klassiek, Sportief, Elektrisch

  • Kleur: Blauw

  • Regio: Drenthe, Flevoland, Friesland, Gelderland, Groningen, Limburg, Noord-Brabant, Noord-Holland, Overijssel, Utrecht, Zuid-Holland, Zeeland

  • Verhuurd vanuit: Noord-Brabant

  • Prijs per dag: € 1000,-