Project Description

PORSCHE 981 BOXSTER | GRIJS

Onze prachtige Porsche 981 uit 2015 met een heerlijke 6-cilinder middenmotor staat voor jou klaar! Deze Porsche huren voor je bruiloft? Of gewoon een dagje uit? Het kan bij Nostalgico! De combinatie tussen elegante agaatgrijze kleur, en het sportieve uiterlijk past perfect bij een mooi plaatje.

Deze schitterende grijze Porsche cabrio Boxster automaat is er eentje met alle denkbare luxe. En origineel Nederlands, van eerste eigenaar! Stap in deze 981 roadster en laat je wegzinken in de lederen kuipstoelen. De elektrisch bedienbare kap zoeft open, en gaan! Met deze roadster kom je sportief en toch ook stijlvol voor de dag. Voorzien van 266PK en een 2.7 liter boxer motor kan jouw dag niet meer stuk! Met een prachtig geluid van de 6-cilinder!

De naam “Boxster” is afgeleid uit de woorden ‘boxer’ (middenmotor) en ‘roadster’. De Boxster is qua styling gebaseerd op de Porsche 550 uit 1956. Het eerste type kwam in 1996 op de markt. Inmiddels is de vierde generatie gelanceerd.

Te huur in alle regio’s zonder chauffeur! Als basisprijs hanteren wij een 24u huurtarief €425, inclusief 200 vrije kilometers! Bij beschikbaarheid is het mogelijk om de auto al de avond voorafgaand op te komen halen.

Deze auto is ook per dagdeel te huur! Kijk voor meer informatie op: dagje weg met klassieker of cabriolet.

Specificaties

  • Stijl: Cabrio, Sportief

  • Kleur: Grijs

  • Regio: Drenthe, Flevoland, Friesland, Gelderland, Groningen, Limburg, Noord-Brabant, Noord-Holland, Overijssel, Utrecht, Zuid-Holland, Zeeland

  • Verhuurd vanuit: Gelderland

  • Prijs per dag: € 425