Project Description

PORSCHE 356 SPEEDSTER | WIT

Begin 1950 startte de productie van de 356 in Stuttgart, met de stalen carrosserie constructiedelen, want Aluminium plaatdelen werden te kostbaar wegens gebrek aan grondstoffen. Dit robuuste platform maakte het vanaf het begin van de 356 mogelijk zowel een coupé als een cabriolet te bouwen, met een hele reeks succesvolle varianten op dezelfde basis zoals de Speedster, Convertible D en de Roadster. Het meest karakteristieke aspect van de handgeklopte aluminium carrosserie is de voorruit, gesplitst in twee kleine vlakken.

In het jaar 1954 verscheen de legendarische Speedster, als kleine eenvoudige sportwagen. Oorspronkelijk was deze bedoeld als een aan de onderkant van de markt gepositioneerd model met sober interieur om de kosten te drukken. Door de lage voorruit ontstaat direct het gevoel van snelheid.

Deze prachtige witte trouwauto siert jouw trouwdag helemaal op. Combineer stijl met sportiviteit en elegantie met knusheid! Stap in en… geniet van deze echte roadster! Trouwen in stijl, dat kan met deze klassieke Porsche. Gebaseerd op modelreeks 356 is deze replica een prachtige verschijning.

Te huur in alle regio’s. Deze auto is zelf te rijden. Ben je geïnteresseerd, vraag dan gerust vrijblijvend een gerichte offerte aan en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Specificaties

  • Stijl: Cabrio, Klassiek, Retro, Sportief

  • Kleur: Wit

  • Regio: Drenthe, Flevoland, Friesland, Gelderland, Groningen, Limburg, Noord-Brabant, Noord-Holland, Overijssel, Utrecht, Zuid-Holland, Zeeland

  • Verhuurd vanuit: Gelderland

  • Prijs per dag: € 500,-