Project Description

PORSCHE 356 SC CABRIOLET | WIT

Deze 356 is een originele Porsche cabriolet en geen replica. Uitgevoerd in prachtig ivoor witte exterieurlak en een zwart lederen interieur. En volledig gerestaureerd.

De Porsche 356 werd ontworpen in het Oosterijkse Gmünd, waarnaartoe Ferdinand Porsche in de Tweede Wereldoorlog was verhuisd. Porsche gebruikte voor de productie veel onderdelen van de Volkswagen, zoals de luchtgekoelde boxermotor. Dit omdat Porsche in de jaren ‘30 was betrokken bij de ontwikkeling van deze auto. De eerste Porsche 356 werd gecertificeerd op 8 juni 1948. De productie verhuisde in 1950 naar het Duitse Stuttgart. De Porsche 356 was tot 1965 in productie. Deze 356 SC cabriolet is dus één van de laatste geproduceerde 356’s. “SC” staat voor “Super Carrera”, een snellere versie met 95 pk.

Te huur in alle regio’s. Deze auto is zelf te rijden. Ben je geïnteresseerd, vraag dan gerust vrijblijvend een gerichte offerte aan en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Is deze witte 356 SC cabriolet wellicht niet de versie die je zoekt? We hebben ook een prachtige klassieke witte 911 cabriolet Super Carrera te huur, meer info over deze Porsche 911 klassieker vind je hier.

Specificaties

  • Stijl: Cabrio, Klassiek, Retro, Sportief

  • Kleur: Wit

  • Regio: Drenthe, Flevoland, Friesland, Gelderland, Groningen, Limburg, Noord-Brabant, Noord-Holland, Overijssel, Utrecht, Zuid-Holland, Zeeland

  • Verhuurd vanuit: Utrecht

  • Prijs per dag: € 450,-