PLYMOUTH SAVOY | 1954 | LICHTBLAUW

PLYMOUTH SAVOY | 1954 | LICHTBLAUW

Na de Tweede Wereldoorlog, terwijl Plymouth’s productie enkele jaren had stilgelegen, groeide de economie explosief en ontstond een enorme vraag naar auto’s. Tijdens de schaarste werd, om staal te sparen, minder plaatstaal gebruikt om een Plymouth te bouwen. Ford wilde opnieuw de grootste autobouwer van de VS worden en begon een prijzenoorlog, ook Plymouth moest meer gaan produceren, echter ten koste van de kwaliteit.

Deze Amerikaanse auto opgericht door Chrysler, werd Plymouth genoemd, vanwege de duurzaamheid, kracht, ruwheid en onbeperktheid van wat de eerste Amerikaanse kolonisten zo typeerde.  Dit komt ook terug in het logo, waar de Mayflower in verwerkt is. Dit was het schip waarmee de kolonisten vanuit Plymouth (Engeland) naar Amerika waren gekomen.

Deze eigenschappen herken je meteen in onze lichtblauwe Plymouth Savoy uit 1956. Deze unieke vierdeurs auto met een V8 motor is nog in originele staat. De Plymouth heeft een ruime instap en veel zitruimte, waarin je je heerlijk kunt laten vervoeren. De klassieker wordt verhuurd mét chauffeur.

Tevens is deze vintage auto te huur voor een fotoshoot, gala of verjaardag.

De Plymouth is te huur vanaf €480,- per dag incl. een chauffeur.

prijs per dag?
vanaf 480,-
Zelf rijden?
uitsluitend met chauffeur

Meer informatie?

Wil je meer informatie, een offerte of een proefritje aanvragen? Neem dan contact met ons op.