Project Description

FORD MUSTANG FASTBACK GTA | WIT

Wil je een mooie trouwauto huren, dan is deze prachtige Wimbledon White Ford Mustang Fastback GTA wat voor jullie! Een pure Musclecar in de meest zuivere vorm! Je mag deze bloedmooie prachtwitte bolide zelf rijden! Een pure musclecar in de meest zuivere vorm: de Fastback GTA uit ’67 met 425pk opgevoerde 6,4 liter V8! Deze echte volbloed, in volmaakte kleur wit, is voorzien van elektronische onsteking en een prachtige chromen luchtfilter, getint glas en apart luchtverversingssysteem achterin. Voorzien van optisch binnen en buiten alleen originele onderdelen en opties.

In de 2006 ‘the Fast and the Furious’ film werd een Fastback gebruikt. Wat de originele 67 Fastback nog zeldzamer heeft gemaakt is de film Gone in 60 Seconds, want Helleanor is een 67 Fastback met andere grille en spoilers en ander dashboard. Deze Fastback biedt u een echte Hollywoodbelevenis, onderweg kijkt iedereen! Wie de auto niet ziet wordt aangenaam verrast door V8 geroffel van verre of het geluid van een optrekkende drag racer. Een volbloed die werkelijk alles heeft meegemaakt van fotoshoots voor winkelketens, VIP-vervoer tot videoclips en zelfs films!

Te huur in alle regio’s in de periode april t/m oktober. Deze auto is zelf te rijden. Het genoemde huurtarief is een vanafprijs. Ben je geïnteresseerd, vraag dan gerust vrijblijvend een gerichte offerte aan en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Specificaties

  • Stijl: Amerikaans, Coupé, Klassiek, Musclecar, Retro, Sportief

  • Kleur: Wit

  • Regio: Drenthe, Flevoland, Friesland, Gelderland, Groningen, Limburg, Noord-Brabant, Noord-Holland, Overijssel, Utrecht, Zuid-Holland, Zeeland

  • Verhuurd vanuit: Gelderland

  • Prijs per dag: € 650,-