MINI COOPER CLASSIC | 1985 | WIT

MINI COOPER CLASSIC | 1985 | WIT

De eerste Mini Cooper werd in 1959 op de Britse markt gebracht naar het ontwerp van Sir Alec Issigonis. Het kleine autootje, een doos op wielen, moest vooral betaalbaar en handig in het stadsverkeer zijn. Het boodschappenwagentje van de huisvrouw werd echter ook in de armen gesloten door de hippe Londense scene van de jaren zestig. The Beatles lieten zich graag in de Mini’s zien, net als de acteurs Peter Sellers en Steve McQueen. Deze glanszwarte Mark V, verliet in 1985 de Longbridgefabriek in Birmingham, Engeland. De filmklassieker ´The Italian Job (1969)´ met Michael Caine, waarin de Mini een hoofdrol had, is de meeste bekende en de kroon op het succes van de Mini.

Een markante en stijlvolle verschijning, zonder poespas. Maar toch de Engelse sfeer ademend in exterieur en interieur. Sturend als een kart en met een topsnelheid van 126 km/h stabiel en robuust aanvoelend. Laat dat motortje maar draaien. Stap in, geniet van de knusheid van notenhout en rood tapijt, maar laat je tegelijk verbazen over het weggedrag!

Hoe authentiek wil je het hebben? Dit, in vele opzichten, bijzondere karretje blijft opvallen! Stap in, hijs je op de knusse stoeltjes en geniet! Te huur in elke regio, Drenthe, Flevoland, Friesland, Gelderland, Groningen, Limburg, Noord-Holland, Noord-Brabant, Overijssel, Utrecht, Zeeland en Zuid-Holland. Het huurtarief is voor 24u incl. 200km vrij rijden.

Prijs per dag?
200,- per 24u
Zelf rijden?
Zelf rijden
Merk

Meer informatie?

Wil je meer informatie, een offerte of een proefritje aanvragen? Neem dan contact met ons op.