MINI COOPER | 2002 | BLAUW

MINI COOPER | 2002 | BLAUW

In april 2001 bracht BMW dan eindelijk de ‘New MINI’ op de markt, in drie gradaties: Mini One, Mini Cooper en Mini Cooper S, geproduceerd in de oude Morris-fabriek (Oxford), ontworpen door Frank Stephenson. Hij heeft met succes de rijke sportieve historie met een flinke dosis comfort en technische kwaliteiten anno 2000 gecombineerd, uiteraard het ultieme ‘Mini-gevoel’ niet vergetend. Het uitgesproken design en de stijlelementen, ontstaan in de jaren ’60, zijn opnieuw zonder al te veel concessies toegepast op de New Mini 2001. De populariteit heeft sinds dien een stijgende lijn gevolgd en is tot op de dag van vandaag ‘ongekend’. In 2005 volgde de langverwachte Mini Cooper Cabrio.

Stap in en wordt verrast door het eigenzinnige en onderscheidende karakter van het interieur. Functioneel? Tja, daar zijn de meningen over verdeeld, met alle knopjes, schakelaars en de markante positie van snelheidsmeter en toerenteller. Rijden gaat bijna als vanzelf in een Mini. Dan komt het kartgevoel naar boven, kort schakelen, strak de hoek om en op rechte stukken als een trein, alles nodigt uit om vooral sportief te rijden. Dat was niet alleen bij de oer-Mini het geval, bij de jongste versie is het niet anders.

Genieten geblazen! Kortom: sturen is en blijft een feest in de Mini. Grijp deze gelegenheid aan om het ‘Mini-gevoel’ te beleven!
Te huur in elke regio.

Prijs per dag?
225,-
Zelf rijden?
Zelf rijden
Merk

Meer informatie?

Wil je meer informatie, een offerte of een proefritje aanvragen? Neem dan contact met ons op.