Project Description

MG A | ROOD

Dit bijzonder fraai gerestaureerde exemplaar is makkelijk te rijden en kan op alle wegen goed meekomen omdat deze is voorzien van de “grote” 1500cc motor. Met zijn rode kleur en zijn zwart-lederen interieur- en softtop is het een plaatje om te zien! Het geluid van de motor in combinatie met het suizen van de wind, maken het rijden in deze MG een ware beleving. Deze auto maakt de mooiste dag van jullie leven helemaal ‘af’’! Trouwen in deze MG roadster maakt jullie dag compleet!

De MGA werd gebouwd van september 1955 tot september 1962. MG werd succesvol dankzij haar sportieve uitstraling. De belangrijkste ontwikkeling van MG vond al plaats in de jaren twintig. MG werd een synoniem voor ‘sports car’. De sportwagens werden getest in racewedstrijden. Met de zescilinders werden opmerkelijke resultaten geboekt. Het zou nog enkele jaren duren voordat de sportwagens van MG wereldwijd een groot succes werden. De doorbraak kwam na de Tweede Wereldoorlog met de typen TC, TD en TF. Op Le Mans in 1955 reden drie MGA’s (aluminium prototypen, EX182) en iets later in dat jaar verschenen de eerste producties MGA’s.

Je kunt zelf deze auto besturen. Het betreft een tweezitter. Het is mogelijk om een kapje op de auto te zetten. Te huur vanuit regio Gelderland in de regio’s Utrecht, Overijssel, Gelderland, Flevoland, Drenthe en Friesland. Deze auto is zelf te rijden. Ben je geïnteresseerd, vraag dan gerust vrijblijvend een gerichte offerte aan en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Specificaties

  • Stijl: Cabrio, Klassiek

  • Kleur: Rood

  • Regio: Drenthe, Flevoland, Friesland, Gelderland, Overijssel, Utrecht

  • Verhuurd vanuit: Gelderland

  • Prijs per dag: € 375,-