Project Description

MGB ROADSTER | WIT

De eerste MG MGB roadster verscheen in 1962 in een zo tijdloos-klassiek vormgegeven design, dat het meer dan twaalf jaar lang overbodig was om er iets wezenlijk aan te veranderen. Stap in en wordt verrast door het sportieve, spartaanse Engelse gedrag van dit sportwagentje!

Deze sportieve knusse roadster, uitgevoerd in English White, met diep geplaatste ronde koplampen en kleine voorruit is er eentje uit een lange Engelse traditie. Een sportwagen pur sang. Laag bij de grond, slank en voorzien van een korte versnellingsbak; kortom, sturen en genieten! De roadster groeide als sportief raspaardje van ‘Morris Garages’ uit tot een tijdloos icoon, klassiek en stijlvol, maar toch zeker sportief! de 1975 versie is één van de laatste geproduceerde versies voor de Europese markt.

Te huur in alle regio’s. Deze auto is zelf te rijden. Ben je geïnteresseerd, vraag dan gerust vrijblijvend een gerichte offerte aan en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op! Als basisprijs hanteren wij een 24u huurtarief €275, inclusief 200 vrije kilometers. Bij beschikbaarheid is het mogelijk om de auto de avond voorafgaand al op te komen halen.

Deze auto is ook per dagdeel te huur! Kijk voor meer informatie op: dagje weg met klassieker of cabriolet.

Specificaties

  • Stijl: Cabrio, Klassiek, Sportief

  • Kleur: Wit

  • Regio: Drenthe, Flevoland, Friesland, Gelderland, Groningen, Limburg, Noord-Brabant, Noord-Holland, Overijssel, Utrecht, Zuid-Holland, Zeeland

  • Verhuurd vanuit: Gelderland

  • Prijs per dag: € 275,-