MASERATI GRANTURISMO MC STRADALE 4.7 V8 | 2012 | ZWART

MASERATI GRANTURISMO MC STRADALE 4.7 V8 | 2012 | ZWART

Maserati heeft een rijke racehistorie, en sinds de lancering van de overweldigende MC-12 is het sportwagengebied een prachtige racer rijker: de MC Stradale. Maserati stripte een Gran Turismo en leefde zich uit op het onderstel. De bekende 4,7-liter V8 groeide naar 450 PK en 510 Nm. Dit tilt de topsnelheid net over de 300 km/h. Nog belangrijker: gewichtsreductie. De Gran Turismo is geen lichtgewicht, dus het verminderen van kilogrammen was vereist. In totaal wisten de Italianen 110 kilogram van de auto af te halen. De grootste winst zit hem in het interieur, waar de achterbank verdween. De voorstoelen moesten plaatsmaken voor lichte racekuipen. Ook werden de remmen vervangen door lichtgewicht keramische Brembo’s.

Met een eigen koetswerk, dat is gebaseerd op de eisen van het circuit, heeft de MC Stradale veel componenten overgenomen van zijn stalgenoten uit de racerij. Daarnaast is de Maserati GranTurismo MC Stradale is de eerste Maserati in de geschiedenis die een speciale Race-stand heeft naast de opgewaardeerde Auto- en Sport-setting in het aangepaste dashboard-layout.

Te huur in elke regio. Het huurtarief is als basisprijs €899 aangevuld met €2,50 per km en is inclusief haal/brengservice.

Prijs per dag?
899,-
Zelf rijden?
zelf rijden

Meer informatie?

Wil je meer informatie, een offerte of een proefritje aanvragen? Neem dan contact met ons op.