Project Description

LANDROVER DEFENDER | BLAUW

Ga jij binnenkort trouwen? En wil je écht eens wat anders dan een witte stijlvolle klassieker? Huur dan deze Stoere Landrover uit 1976 voor je trouwdag! De auto is groot, stevig, en stoer! Rijden is hard werken, maar een enorme belevenis. Deze Landrover is alles wat jouw bruiloft nog unieker maakt: spartaans, vintage en stoer!

Uiterlijk gezien veranderde er weinig toen de IIa in oktober 1971 opgevolgd werd door de Series III. Veiliger, een verbeterd dashboard, uitstekende scharnieren en de neerklapbare voorruit. De meest zichtbare wijziging was de nieuwe kunststoffen grille. Dit prachtige groenblauwe model uit ’76 is een originele Safari uitvoering, met een verhoogd safaridak met raampje, wiel op de motorkap en werklicht aan de achterkant. Deze negenpersoons LandRover Series III heeft 41 jaar in Zweden dienst gedaan. Ongerept, en een echte ‘patina’ eye-catcher! Een echte stoere Laura, de Landrover Series III uit 1976 zou later Defender gaan heten! Onder dit model is de Landrover het meest bekend geworden.

Te huur in alle regio’s. Deze auto is zelf te rijden, of eventueel met chauffeur. Ben je geïnteresseerd, vraag dan gerust vrijblijvend een gerichte offerte aan en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op! Eventueel ook voor een dagdeel of per uur beschikbaar, vraag naar de mogelijkheden.

Specificaties

  • Stijl: Klassiek, Retro

  • Kleur: Blauw, Groen

  • Regio: Drenthe, Flevoland, Friesland, Gelderland, Groningen, Limburg, Noord-Brabant, Noord-Holland, Overijssel, Utrecht, Zuid-Holland, Zeeland

  • Verhuurd vanuit: Gelderland

  • Prijs per dag: € 250,-