LAMBORGHINI GALLARDO | 2010 | GRIJS

LAMBORGHINI GALLARDO | 2010 | GRIJS

Een bruiloft is iets wat je tot in de puntjes plant en helemaal naar jullie smaak wilt laten verlopen. Een geschikte trouwauto huren hoort daar ook bij. Maar welke auto kies je? Je wilt een statement maken zonder te kiezen voor een auto die ‘over the top’ is.

Op jouw dag wil je alleen maar met elkaar bezig zijn, logisch! Daarom zorgen wij ervoor dat alles rondom het trouwvervoer goed geregeld is. De sportwagens worden verhuurt in zowel Nederland als België. De auto wordt tiptop in orde afgeleverd op iedere gewenste locatie in Nederland of België en heeft een speciale verzekering voor verhuur.

De Lamborghini Gallardo, vernoemd naar een stierensoort die bij stierengevechten deelneemt, is een sportwagen van de Italiaanse autofabrikant Lamborghini. De Gallardo werd enkele jaren na de Murciélago gelanceerd, en als kleine broertje voor deze supersportwagen moest de Gallardo vooral met Maserati, Porsche concurreren. De wagen heeft een agressief en modern design. Net als de Murciélago is hij ontworpen door de Vlaming Luc Donckerwolke, die sinds 2005 als designchef bij naaste Lamborghini-zuster Seat werkt. In 2007 kwam Audi met een eigen sportwagen de Audi R8. Deze wagen is nauw verwant aan de Gallardo. Zo heeft de R8 een aantal onderdelen gemeen met de wagen waaronder de transmissie. Een groot verschil is echter dat de R8 als basismotor een 4,2-liter V8 heeft, tegenover de 5,0-liter V10 van de Gallardo.

De Lamborghini is te huur voor € 950,- per dag incl BTW. Te huur in alle regio’s.

Prijs per dag?
vanaf 950,-
Zelf rijden?
Zelf rijden

Meer informatie?

Wil je meer informatie, een offerte of een proefritje aanvragen? Neem dan contact met ons op.