Project Description

JAGUAR MKII | WIT

Wie kent deze elegant vormgegeven verschijning niet! Trouwen in een Jaguar is de ultieme vorm van elegantie en stijl! Een prachtige wagen welke gedurende de productietijd vrijwel ongewijzigd bleef. De sierlijke rondingen, het vele chroom die te zien zijn tot in de omlijstingen van de grote ramen, maken het rijden in deze Jaguar een plezier. Het is duidelijk dat het werd ontworpen in een land met een oude monarchie.

In de cockpit is het heerlijk ‘Engels toeven’ in deze prachtige 3.4 liter Old English White klassieker met leer afgewisseld met notenhout. Het dashboard is duidelijk ontworpen door mannen die tijd hadden doorgebracht in de cockpit van een Brits jachtvliegtuig. Platte en grote zwarte meters, duidelijk gelabelde tuimelschakelaars en blauwe verlichting, het is een machine, gemaakt om te worden bestuurd door mensen die dingen gedaan willen krijgen.

De Jaguar is eenvoudig te rijden. De sterke 6-cilinder zoemt er rustig op los. De stuur- en rembekrachtiging zorgen ervoor dat de auto makkelijk te rijden is en de carrosserie is redelijk overzichtelijk. Gezien de 210 pk, kan de auto ook in het huidige verkeer goed meekomen. Als bruidegom en bruid zit je in deze wagen dus prima.

Te huur vanuit de regio Gelderland. Zelf rijden is toegestaan, maar ook met chauffeur is het mogelijk deze auto voor jullie trouwdag te boeken. Te huur in alle regio’s. Deze auto is zelf te rijden. Ben je geïnteresseerd, vraag dan gerust vrijblijvend een gerichte offerte aan en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Specificaties

  • Stijl: Klassiek

  • Kleur: Wit

  • Regio: Drenthe, Flevoland, Friesland, Gelderland, Groningen, Limburg, Noord-Brabant, Noord-Holland, Overijssel, Utrecht, Zuid-Holland, Zeeland

  • Verhuurd vanuit: Gelderland

  • Prijs per dag: € 375,-