Project Description

JAGUAR F-TYPE | WIT

Deze sportieve bolide is ontworpen voor puur rijplezier! Als rasechte Porsche liefhebbers vinden wij dat het rijgedrag van deze prachtige roadster op z’n minst een 911 evenaart! Kortom, een heerlijk rijdende auto! De Jaguar F-Type werd als coupe op de Autosalon van Parijs van 2012 geïntroduceerd en kwam in mei 2013 op de markt als cabriolet. Een prachtig stukje Engelse Heritage met strakke lijnen, “jewellery” zoals Jaguar het noemt, met echte kieuwen in de motorkap en louvres in de zijspatborden.

De F-type van Jaguar mag rekenen op een grote groep fans. Niet alleen vanwege het klassieke, sportieve uiterlijk, maar juist vanwege het geluid. In de reguliere stand al fabelachtig klinkend, maar zodra de kleppen in het Active Exhaust systeem openstaan, blaft de F-type het uit! Het mooiste 6-cilinder motorgeluid die we in ons wagenpark hebben! Het vermogen is  340 PK, het koppel is 450 NM, de topsnelheid bedraagt 260 km/h en de acceleratie van 0-100 gebeurt in 5,3 seconden.  Het geluid wat de motor produceert wordt nog eens versterkt met het dubbele uitlaatsysteem. De V6 roadster heeft twee uitlaten in het midden, als knipoog naar de historie van de Jaguar E-type uit 1960. Uiteraard heb je in de cockpit de elektrische bediening van cabriodak en spoiler binnen handbereik.

Te huur in alle regio’s vanuit onze Nostalgico locatie in Elburg. Deze auto is zelf te rijden. Ben je geïnteresseerd, vraag dan gerust vrijblijvend een gerichte offerte aan en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op! Het huurtarief is als basisprijs €525 inclusief 200 vrije kilometers.

Specificaties

  • Stijl: Cabrio, Musclecar, Retro, Sportief

  • Kleur: Wit

  • Regio: Drenthe, Flevoland, Friesland, Gelderland, Groningen, Limburg, Noord-Brabant, Noord-Holland, Overijssel, Utrecht, Zuid-Holland, Zeeland

  • Verhuurd vanuit: Gelderland

  • Prijs per dag: € 525,-