JAGUAR E-TYPE | 1969 | GRIJS

JAGUAR E-TYPE | 1969 | GRIJS

Deze prachtige grijze coupe is in nieuwstaat na een uitgevoerde toprestauratie in 2012. De Jaguar E-type staat op de eerste plaats in de Top sportwagens van de jaren 60-lijst, niet voor niets! Deze 2+2 Coupe is compleet gerestaureerd en voorzien van een 4.2 liter 6 in lijn in met 3 Weber carburateurs. De motor heeft een vermogen van 260 PK bij een koppel van 400 nm bij 3000 RPM. Deze prachtige E-type heeft in diverse Nederlandse films gespeeld en handtekeningen van Daan Schuurmans en Halina Reyn in het dashboardkastje staan!

De Jaguar E-type of ook Jaguar XK-E is een model van autoconstructeur Jaguar Cars waarvan tussen 1961 en 1974 3 generaties gebouwd werden. De E-type betekende een revolutie in het ontwerp, de prestaties en de besturing van sportwagens. De prijs lag een stuk lager dan die van de concurrerende modellen waardoor de verkoop hoog lag. De Series II, van 1969 tot 1971 geproduceerd, kreeg koplampen zonder glasbedekking (de lampen van de Series 1 hadden problemen met wasemen gekend), een rond de achterzijde geplooide achterbumper, verplaatste en grotere richtingaanwijzers, naar onder de bumper verplaatste achterlichten, verbeterde koeling met een groter radiatorrooster en verbeterde remmen. Ook het interieur werd hertekend. Er kwamen nieuwe bedieningshendels, comfortabelere stoelen en optioneel airco en stuurbekrachtiging.

Te huur vanuit Zuid-Holland in elke regio. Zonder chauffeur. Haal- en/of brengservice is mogelijk vanuit regio Den Haag.

Prijs per dag?
vanaf 450,-
Zelf rijden?
zelf rijden
Merk

Meer informatie?

Wil je meer informatie, een offerte of een proefritje aanvragen? Neem dan contact met ons op.