FORD MUSTANG V8 COUPE ’66 | BLAUW

FORD MUSTANG V8 COUPE ’66 | BLAUW

In een echte icoon rijden? Dat kan in deze schitterende blauwe coupe!

Met authentiek patina cremekleurig interieur waan je je direct in de jaren ’60, je ruikt zelfs de klassieke sferen! En tegelijk slaat de rust van de V8 met automatische bak en stuurbekrachtiging je tegemoet. Deze prachtige middenblauwe Mustang V8 en originele spaakwielen verkeerd in prachtige staat!

De classic Mustang werd voor het eerst getoond op de wereldtentoonstelling te New York, op 17 april 1964. Iets waarover internationale media volop bericht deden. Op de eerste dag werden er 22000 orders geplaatst en binnen vier maanden waren er reeds 100.000 verkocht. In het eerste jaar werden er 418.000 Mustangs verkocht en de miljoenste in 1966. Vanaf het eerste moment was de Mustang een eyecatcher, in het oogspringend door de eenvoud, sportiviteit en extreem lage prijs: de auto koste in 1964 kaal $ 2368,00.

Vanaf het begin is de Mustang een gewild object in films. De primeur met een pre-productiemodel van de convertible was ‘Le Gendarme de Saint-Tropez’ van Louis de Funes. Ook James Bond ontbreekt niet, in de klassieker met ‘Goldfinger’.

Beschikbaar in alle regio’s en zelf te rijden: Gelderland, Overijssel, Flevoland, Utrecht, Drenthe, Friesland, Groningen, Noord-Holland, Noord-Brabant, Limburg, Zuid-Holland en Zeeland.

Prijs per dag?
€ 375,- per 24 uur
Zelf rijden?
Zelf rijden
Merk

Meer informatie?

Wil je meer informatie, een offerte of een proefritje aanvragen? Neem dan contact met ons op.