Project Description

FORD MUSTANG V8 COUPE ’66 | BLAUW

In een echte icoon rijden? Dat kan in deze schitterende blauwe coupe! Nostalgie ten top. Met authentiek patina cremekleurig interieur waan je je direct in de jaren ’60. Je ruikt zelfs de klassieke sfeer nog! En tegelijk slaat de rust van de V8 met automatische bak en stuur-bekrachtiging je tegemoet. Deze prachtige klassieke Mustang V8 en originele spaakwielen verkeerd in prachtige staat! Uitgevoerd in een prachtige mid-night blue parelmoer lak.

De classic Mustang werd voor het eerst getoond op de wereldtentoonstelling in New York op 17 april 1964. De internationale media ging los! De eerste dag werden er 22.000 Mustang’s verkocht. Al twee jaar later haalde de productie al 1 miljoen modellen. Vanaf het eerste moment was de Mustang een echte eyecatcher, in het oog springend door een eenvoudig ontwerp, kenmerkende sportiviteit en een extreem lage prijs. Daarnaast een gewild filmmodel: de primeur met een pre-productiemodel van de convertible was ‘Le Gendarme de Saint-Tropez’ van Louis de Funes. Een rol in de klassieker ‘Goldfinger’ van James Bond gaf de Mustang classic pas echt aanzien.

Onze Mustang 1966 wordt door Nostalgico verhuurd in alle regio’s van Nederland: Gelderland, Overijssel, Flevoland, Utrecht, Drenthe, Friesland, Groningen, Noord-Holland, Noord-Brabant, Limburg, Zuid-Holland en Zeeland. Deze Mustang is daarnaast door jou zelf te besturen en wordt zonder chauffeur of begeleiding verhuurd. De basisprijs is een huurtarief van €400 voor 24u, met 200 vrije kilometers. Bij beschikbaarheid is de auto de avond voorafgaand al op te halen.

Deze auto is ook per dagdeel te huur! Kijk voor meer informatie op: dagje weg met klassieker of cabriolet.

Specificaties

  • Stijl: Amerikaans, Coupé, Klassiek, Musclecar, Sportief

  • Kleur: Blauw

  • Regio: Drenthe, Flevoland, Friesland, Gelderland, Groningen, Limburg, Noord-Brabant, Noord-Holland, Overijssel, Utrecht, Zuid-Holland, Zeeland

  • Verhuurd vanuit: Gelderland

  • Prijs per dag: € 400