FORD MUSTANG GT CALIFORNIA CONVERTIBLE V8 | 2007 | WIT

FORD MUSTANG GT CALIFORNIA CONVERTIBLE V8 | 2007 | WIT

Altijd al in een Amerikaans icoon willen rijden? Dan ben je bij deze Ford Mustang Coupe (facelift model) helemaal aan het goede adres! Deze vijfde generatie Mustang is gebouwd tussen 2007 en 2014 en net als alle voorgangers prijkt het icoon op de voorzijde: galoperende paarden van de Amerikaanse prairie!

Er is geen andere musclecar zo kenmerkend geweest voor de Amerikaanse autoindustrie als de Mustang. Wie anoniem voor de dag wil komen, moet geen Mustang rijden. Daarom: veel ‘duimen omhoog’ tijdens het cruisen langs de boulevards. Een Mustang lijkt bij iedereen nostalgie en positieve reacties op te wekken. Waarom? Iedereen heeft er wel een verhaal bij, van vroeger of van nu. De ‘retro Mustang’ is gebaseerd op de ’69 fastback en dat is in veel details terug te vinden.

Deze prachtige special Edition GT ‘California’ is een ‘Performance White’ Mustang met zwarte striping, waarvan er maar circa 700 geproduceerd zijn. Het dubbele uitlaatsysteem maakt het geheel compleet, want er komt echt een geweldig geluid uit! Op de weg gedraagt het onderstel zich erg rustig en is het een hele comfortabele auto. Ook brengen de 8 cilinders met ruim 300PK van deze witte 4.6 liter rust aan boord, compleet met LPG-installatie. En ook al lijkt een Mustang een raceauto te zijn, hij is vooral gemaakt als cruiser en voor het rustige rijden. Stap in en wordt verrast!

Deze bolide wordt vanuit onze standplaats Elburg verhuurd. Bezichtiging is uiteraard mogelijk, evenals haal- en brengservice vanuit Elburg. Te huur in elke regio, Drenthe, Flevoland, Friesland, Gelderland, Groningen, Limburg, Noord-Holland, Noord-Brabant, Overijssel, Utrecht, Zeeland en Zuid-Holland. Het huurtarief is voor 24u incl. 200km vrij rijden.

Prijs per dag?
385,-
Zelf rijden?
Zelf rijden
Merk

Meer informatie?

Wil je meer informatie, een offerte of een proefritje aanvragen? Neem dan contact met ons op.