Project Description

FORD MUSTANG GT | GRIJS

Altijd al in een Amerikaans icoon willen rijden? Dan ben je bij deze Ford Mustang Coupe (facelift model) helemaal aan het goede adres! Deze vijfde generatie Mustang is gebouwd tussen 2007 en 2014 en net als alle voorgangers prijkt het icoon op de voorzijde: galoperende paarden van de Amerikaanse prairie! De auto heeft een krachtige V8 motor met 320 pk zoals je het bij een échte Mustang verwacht. Onder de Ford Mustang GT zitten mooie 19 inch spaakvelgen. Het geluid wat uit de dubbele uitlaten komt is overweldigend en zo kenmerkend voor een V8.

Er is geen andere musclecar zo kenmerkend geweest voor de Amerikaanse autoindustrie als de Mustang. Wie anoniem voor de dag wil komen, moet geen Mustang rijden. Daarom: veel ‘duimen omhoog’ tijdens het cruisen langs de boulevards. Een Mustang lijkt bij iedereen nostalgie en positieve reacties op te wekken. Waarom? Iedereen heeft er wel een verhaal bij, van vroeger of van nu. De ‘retro Mustang’ is gebaseerd op de ’69 fastback en dat is in veel details terug te vinden.

De binnenkant van de Ford Mustang GT maakt het plaatje compleet. Het interieur is helemaal zwart leder bekleed, bevat o.a. een Shaker sound system, heeft cruisecontrol, climate control en heerlijke stoelverwarming. Kortom te veel details om op te noemen. Met deze Ford Mustang GT kunt u zeker terug kijken op een onvergetelijke beleving!

Te huur in alle regio’s. Deze auto is zelf te rijden. Ben je geïnteresseerd, vraag dan gerust vrijblijvend een gerichte offerte aan en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op! Het huurtarief is incl. 150km vrij rijden en brandstof, daarna €0,89 per km.

Specificaties

  • Stijl: Amerikaans, Coupé, Musclecar, Sportief

  • Kleur: Grijs

  • Regio: Drenthe, Flevoland, Friesland, Gelderland, Groningen, Limburg, Noord-Brabant, Noord-Holland, Overijssel, Utrecht, Zuid-Holland, Zeeland

  • Verhuurd vanuit: Gelderland

  • Prijs per dag: € 675,-