FORD MUSTANG FASTBACK V8 | 1967 | BLAUW

FORD MUSTANG FASTBACK V8 | 1967 | BLAUW

De Ford Mustang is een van de meest beroemde modellen van het Amerikaanse autobedrijf Ford. En zeg nou zelf, heb je er zelf niet altijd al van gedroomd om in deze droomauto te rijden? Al was het maar voor even. Het is mogelijk met deze Ford Mustang Fastback uit 1967.

Een pure musclecar in de meest zuivere vorm: de Fastback’67 met ruim 400pk opgevoerde 6,4 liter V8! Luxe, gracieus en supersnel. Deze echte volbloed, in deze prachtige diepblauwe kleur! Motor en versnellingsbak zijn beide opgevoerd met vele speciale onderdelen. Ook het interieur is sportief met een bijzonder licht interieur. Wat de originele 67 Fastback nog zeldzamer heeft gemaakt is de film Gone in 60 Seconds. Deze Fastback biedt u een echte Hollywoodbelevenis, onderweg kijkt iedereen! Wie de auto niet ziet wordt aangenaam verrast door V8 geroffel van verre of het geluid van een optrekkende drag racer.

Maak jullie grote dag nu nog specialer en boek deze 6.5 liter, 400pk topper nu! Deze Fastback is te huur in elke regio in de periode april t/m oktober. Om zelf te rijden of met chauffeur. De gehanteerde prijs is vanaf 5u.

Prijs per dag?
500,- voor 5u
Zelf rijden?
Zelf rijden of met chauffeur
Merk

Meer informatie?

Wil je meer informatie, een offerte of een proefritje aanvragen? Neem dan contact met ons op.