Project Description

FORD MUSTANG FASTBACK WINSOR | BLAUW

Een pure musclecar in de meest zuivere vorm. Zelf rijden? Het is mogelijk met deze Ford Mustang Fastback uit 1968 als trouwauto. Luxe, gracieus en supersnel.

Deze prachtige donkerblauwe Ford Mustang Fastback GT 351 is eigenlijk veel te snel om normaal mee te rijden. Maar liefst 350 pk uit een prachtig 6.7 liter block. Een genot voor de oren om naar dit brute geweld te kunnen luisteren. Luxe, gracieus en supersnel. Deze echte volbloed, in deze prachtige diepblauwe kleur! Wie de auto niet ziet wordt aangenaam verrast door V8 geroffel van verre of het geluid van een optrekkende drag racer.

Deze Fastback biedt u een echte Hollywoodbelevenis, onderweg kijkt iedereen! Wie de auto niet ziet wordt aangenaam verrast door V8 geroffel van verre of het geluid van een optrekkende drag racer. Een volbloed die werkelijk alles heeft meegemaakt van fotoshoots voor winkelketens, VIP-vervoer tot videoclips en zelfs films!

Maak jullie grote dag nu nog specialer en boek deze 6.7 liter, 350pk topper nu! Te huur in alle regio’s in de periode april t/m oktober. Deze auto is zelf te rijden. Het genoemde huurtarief is een vanafprijs. Ben je geïnteresseerd, vraag dan gerust vrijblijvend een gerichte offerte aan en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Specificaties

  • Stijl: Amerikaans, Coupé, Klassiek, Musclecar, Sportief

  • Kleur: Blauw

  • Regio: Drenthe, Flevoland, Friesland, Gelderland, Groningen, Limburg, Noord-Brabant, Noord-Holland, Overijssel, Utrecht, Zuid-Holland, Zeeland

  • Verhuurd vanuit: Gelderland

  • Prijs per dag: € 650,-