FORD MUSTANG FASTBACK GT 351 WINSOR | 1968 | BLAUW

FORD MUSTANG FASTBACK GT 351 WINSOR | 1968 | BLAUW

De Ford Mustang is een van de meest beroemde modellen van het Amerikaanse autobedrijf Ford. Een pure musclecar in de meest zuivere vorm. Zelf rijden? Het is mogelijk met deze Ford Mustang Fastback uit 1968 als trouwauto. Luxe, gracieus en supersnel.

Deze prachtige donkerblauwe Ford Mustang Fastback GT 351 is eigenlijk veel te snel om normaal mee te rijden. Maar liefst 350 pk uit een prachtig 6.7 liter block. Een genot voor de oren om naar dit brute geweld te kunnen luisteren. Luxe, gracieus en supersnel. Deze echte volbloed, in deze prachtige diepblauwe kleur! Wie de auto niet ziet wordt aangenaam verrast door V8 geroffel van verre of het geluid van een optrekkende drag racer. Vanaf het begin is de Mustang een gewild object in films. Echt onsterfelijk zou de Fastback worden in de film met Steve McQueen ‘Bullitt’,waar deze een half uur door de lucht sprong in San Francisco. In de 2006 ‘the Fast and the Furious’ film werd een Fastback gebruikt. Wat de originele 67 Fastback nog zeldzamer heeft gemaakt is de film Gone in 60 Seconds, want Helleanor is een 67 Fastback met andere grille en spoilers en ander dashboard. Deze Fastback biedt u een echte Hollywoodbelevenis, onderweg kijkt iedereen! Wie de auto niet ziet wordt aangenaam verrast door V8 geroffel van verre of het geluid van een optrekkende drag racer. Een volbloed die werkelijk alles heeft meegemaakt van fotoshoots voor winkelketens, VIP-vervoer tot videoclips en zelfs films!

Maak jullie grote dag nu nog specialer en boek deze 6.7 liter, 350pk topper nu! Deze Fastback is te huur in elke regio in de periode april t/m oktober. Om zelf te rijden!

Prijs per dag?
vanaf 625,-
Zelf rijden?
Zelf rijden
Merk

Meer informatie?

Wil je meer informatie, een offerte of een proefritje aanvragen? Neem dan contact met ons op.