Project Description

FORD MUSTANG V8 CONVERTIBLE ’65 | WIT

Wat is er mooier dan op een zonnige dag te kunnen rondtoeren in deze gave cabriolet. Voel de wind door je haren en vergeet de wereld om je heen! Deze Ford Mustang zorgt voor deze beleving: het ultieme rijgenot en gevoel van vrijheid zorgen voor onvergetelijke momenten, keer op keer.

Deze prachtige roomwitte kleur ‘Wimbledon White’ moet je in werkelijkheid zien! Laat je droom uitkomen met deze prachtige droomauto: zelf rijden in deze fantastische 54-jaar oude wagen! De Ford Mustang is het meest legendarische model van Ford, en in ongerepte klassieke staat! De auto is sinds 2020 in Nederland, en komt uit Zweden. Daar is deze prachtige klassieke cabriolet jarenlang gekoesterd door de eerste eigenaar!

Dit exemplaar uit 1965 is er eentje met matching numbers: alle onderdelen zijn origineel zoals deze prachtwagen de fabriek in juli 1965 heeft verlaten! Prachtig model met haar unieke tail-lights, side scoops, chrome sierstukken en vierkante spiegels! Nog bijzonderder is de motoruitvoering, vanaf fabriek ‘San Jose California’, die met originele onderdelen recent is gereviseerd! De 4,7 liter motor levert ruim 200 pk en is voorzien van een 8-cilinder met drie-traps automaat. Dit maakt dat deze auto, ondanks zijn respectabele leeftijd een genot is om mee te rijden en goed in het hedendaagse verkeer mee kan. Om het plaatje af te maken is een zeldzame combi gevormd met een luxe bruine cognackleurig ‘Palomino’ interieur en houten stuur! Zeer bijzondere combinatie die zowel sportief als stijlvol is.

Of je nu gaat trouwen, een jubileum te vieren hebt, of je gewoon een dag(deel) lekker wilt toeren: het kan allemaal met deze blikvanger!

Maak jullie grote dag nu nog specialer en boek deze klassieke icoon. De klassieke uitvoering en kleurstelling passen perfect bij een heerlijke dag toeren of jullie shoot! Deze Mustang coupe is te huur in regio Drenthe, Flevoland, Friesland, Gelderland, Groningen, Limburg, Noord-Brabant, Noord-Holland, Overijssel, Utrecht, Zeeland en Zuid-Holland. Je mag zelf in deze auto rijden.

Specificaties

  • Stijl: Amerikaans, Cabrio, Coupé, Klassiek, Musclecar

  • Kleur: Beige, Wit

  • Regio: Drenthe, Flevoland, Friesland, Gelderland, Groningen, Limburg, Noord-Brabant, Noord-Holland, Overijssel, Utrecht, Zuid-Holland, Zeeland

  • Verhuurd vanuit: Gelderland

  • Prijs per dag: € 525,-