FORD MUSTANG COUPE | 1967 | WIT

FORD MUSTANG COUPE | 1967 | WIT

Met recht kan dit prairiepaard haar naam eer aan doen: Wimbledon white & Bison brown! Laat je droom uitkomen met deze prachtige droomauto. Te huur per uur, dagdeel, dag en weekend zonder chauffeur, dus zelf rijden in deze fantastische 50-jaar oude wagen!

De Ford Mustang is het meest legendarische model van Ford. De prachtige vormgeving, het sportieve uiterlijk en niet in de laatste plaats de relatief lage prijs van de Ford Mustang hebben ervoor gezorgd dat deze auto zeer veel verkocht is. Gebaseerd op het jachtvliegtuig Lockheed, kwam de Mustang II dichtbij het definitieve ontwerp waarvoor Ford Motors haar toestemming gaf. Een voorwaarde: galoperende paarden van de Amerikaanse prairies als beeldmerk. De auto werd voor het eerst getoond op de wereldtentoonstelling te New York, op 17 april 1964. De vroege Mustangs kenmerken zich door de lange neus en de korte achterzijde (Coca Cola Bottle Design). Ook het interieur is sportief met afzonderlijke “bucketseats” voor en een kleine achterbank.

Deze prachtige helder witte kleur moet je in werkelijkheid zien! Dit exemplaar uit ’67 is er eentje met matching numbers: alle onderdelen zijn origineel zoals deze prachtwagen de fabriek in juli 1967 heeft verlaten! In Nederland aangekomen heeft deze Mustang een complete body-off restauratie genoten en is met 20.409 miles als nieuw! Prachtig model met haar unieke taillights, side scoops, chrome sierstukken en vierkante spiegels! Nog bijzonderder is de motoruitvoering, vanaf fabriek ‘San Jose California’, die met originele onderdelen recent is gereviseerd! De motor levert 120 horsepowers en is voorzien van een 200 CI 6-Cilinder met drietraps automaat. Om het plaatje af te maken is een zeldzame combi gevormd met een luxe bruine cognackleurig interieur en houten stuur! Zeer bijzondere combinatie die zowel sportief als stijlvol is.

Maak jullie grote dag nu nog specialer en boek deze 3.3 liter V6. Deze Mustang coupe is te huur als trouwauto in elke regio Drenthe, Flevoland, Friesland, Gelderland, Groningen, Limburg, Noord-Brabant, Noord-Holland, Overijssel, Utrecht, Zeeland en Zuid-Holland. Je mag zelf in deze auto rijden. Woon je in Kampen, Zwolle, Nunspeet, Harderwijk, Elburg, IJsselmuiden en Genemuiden dan ben je welkom in Elburg voor een proefrit!

Prijs per dag?
375,- per 24u
Zelf rijden?
Zelf rijden, zonder chauffeur
Merk

Meer informatie?

Wil je meer informatie, een offerte of een proefritje aanvragen? Neem dan contact met ons op.