FORD MUSTANG COUPE | 1965 | WIT

FORD MUSTANG COUPE | 1965 | WIT

Vanaf het begin is de Mustang een gewild object in films. De primeur met een pre-productiemodel van de convertible was ‘Le Gendarme de Saint-Tropez’ van Louis de Funes. Ook James Bond ontbreekt niet, in de klassieker ‘Goldfinger’ werd een wit exemplaar gebruikt. Echt onsterfelijk zou de Mustang worden in de film met Steve McQueen ‘Bullitt’, opgenomen in de heuvels van San Francisco.

De Ford Mustang is één van de meest legendarische modellen van Ford. De fabricage van de Ford Mustang begon in 1964. De Mustang was vanaf het begin een zeer populaire auto. De prachtige vormgeving, het sportieve uiterlijk en niet in de laatste plaats de relatief lage prijs van de Ford Mustang hebben ervoor gezorgd dat deze auto zeer veel verkocht is. De Ford Mustang is zelfs een aantal jaren in Nederland geassembleerd.

Dit exemplaar uit 1965 is geheel gerestaureerd en in perfecte staat. Deze Mustang is een GT Coupé uitvoering met natuurlijk een super mooi geluid! Deze volledig gerestaureerde 5.0 liter V8 met 200 pk is een prachtige combinatie in Creme exterieur en een prachtig creme/zwart interieur.

Te huur per dag en zelf te rijden! Regio Gelderland, Overijssel, Flevoland, Noord-Holland, Utrecht, Drenthe, Noord-Brabant.

Prijs per dag?
vanaf 356,- per 8u
Zelf rijden?
Zelf rijden
Merk

Meer informatie?

Wil je meer informatie, een offerte of een proefritje aanvragen? Neem dan contact met ons op.