Project Description

FORD MUSTANG CONVERTIBLE | WIT

Een icoon als geen ander met galoperende paarden van de Amerikaanse prairies als beeldmerk! Er is geen andere musclecar zo kenmerkend geweest voor de Amerikaanse autoindustrie als de Mustang. Wie anoniem voor de dag wil komen, moet geen Mustang rijden. Daarom: veel ‘duimen omhoog’ tijdens het cruisen langs de boulevards. Een Mustang lijkt bij iedereen nostalgie en positieve reacties op te wekken. Waarom? Iedereen heeft er wel een verhaal bij, van vroeger of van nu!

De ‘retro Mustang’ is gebaseerd op de ’69 fastback en dat is in veel details terug te vinden. Deze auto heeft een snelle 4.0 liter V6 motor die 210 pk levert. De Mustang is metallic wit en de velgen zijn sparkling metallic grijs. Er zit een mooie zwarte cabriokap op de auto, die uiteraard naar beneden kan als het weer het toelaat! De cabriokap werkt volledig elektrisch, met 1 druk op de knop is de kap binnen enkele seconden te openen. Het interieur van de auto mag er ook zeker zijn. De stoelen zijn van zwart leder en de auto is van alle gemakken voorzien. (denk bijvoorbeeld aan cruise control en stoelverwarming). Op de snelweg gedraagt het onderstel zich erg rustig en is het een hele comfortabele auto. Ook brengen de 6 cilinders van deze witte 4.0 liter rust aan boord. En ook al lijkt een Mustang een raceauto te zijn, hij is vooral gemaakt als cruiser en voor het rustige rijden. Stap in en wordt verrast!

Te huur in alle regio’s. Deze auto is zelf te rijden. Ben je geïnteresseerd, vraag dan gerust vrijblijvend een gerichte offerte aan en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op! Eerste 150 Kilometer vrij, daarna €0,75 per kilometer.

Specificaties

  • Stijl: Amerikaans, Cabrio, Musclecar, Retro, Sportief

  • Kleur: Wit

  • Regio: Drenthe, Flevoland, Friesland, Gelderland, Groningen, Limburg, Noord-Brabant, Noord-Holland, Overijssel, Utrecht, Zuid-Holland, Zeeland

  • Verhuurd vanuit: Zuid-Holland

  • Prijs per dag: € 499,-