Project Description

FORD MUSTANG FASTBACK COBRA JET | BLAUW

Deze prachtige Night Mist Blue Fastback is een prachtversie! Totaal gerestaureerd en tot in de puntjes verzorgd. Met maar liefst 500 pk en ruim 7 liter cilinderinhoud is dit een van de snelste Mustangs uit de classic range. Een pure musclecar in de meest zuivere vorm! Een genot voor de oren om naar dit brute geweld te kunnen luisteren. Luxe, gracieus en supersnel. Deze echte volbloed, in deze prachtige diepblauwe kleur! Wie de auto niet ziet wordt aangenaam verrast door V8 geroffel van verre of het geluid van een optrekkende drag racer.

Vanaf het begin is de Mustang een gewild object in films. Echt onsterfelijk zou de Fastback worden in de film met Steve McQueen ‘Bullitt’,waar deze een half uur door de lucht sprong in San Francisco. In de 2006 ‘the Fast and the Furious’ film werd een Fastback gebruikt. Wat de originele 67 Fastback nog zeldzamer heeft gemaakt is de film Gone in 60 Seconds, want Helleanor is een 67 Fastback met andere grille en spoilers en ander dashboard. Deze Fastback biedt u een echte Hollywoodbelevenis, onderweg kijkt iedereen! Wie de auto niet ziet wordt aangenaam verrast door V8 geroffel van verre of het geluid van een optrekkende drag racer. Een volbloed die werkelijk alles heeft meegemaakt van fotoshoots voor winkelketens, VIP-vervoer tot videoclips en zelfs films!

Maak jullie grote dag nu nog specialer en huur deze donkerblauwe topper nu! Te huur in alle regio’s in de periode april t/m oktober. Deze auto is zelf te rijden. Het genoemde huurtarief is een vanafprijs. Ben je geïnteresseerd, vraag dan gerust vrijblijvend een gerichte offerte aan en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Specificaties

  • Stijl: Amerikaans, Coupé, Klassiek, Musclecar, Sportief

  • Kleur: Blauw

  • Regio: Drenthe, Flevoland, Friesland, Gelderland, Groningen, Limburg, Noord-Brabant, Noord-Holland, Overijssel, Utrecht, Zuid-Holland, Zeeland

  • Verhuurd vanuit: Gelderland

  • Prijs per dag: € 700,-