Project Description

FORD MUSTANG V8 CONVERTIBLE ’67 | BLAUW

Deze prachtige diep blauwe cabriolet uit 1967 is een genot om in te rijden! Voorzien van een originele gerestaureerde V8 motor en vele technische gemakken, zoals Power Wheels, Power Breakes en een elektrisch bedienbaar cabriodak. Dak los, en gaan! Deze Mustang is een pure musclecar in de meest zuivere vorm! Luxe, gracieus en supersnel. Een echte volbloed, in prachtige diepblauwe kleur, met de aanduiding ‘Mid-night Blue’. Motor en versnellingsbak zijn uitgevoerd met vele speciale onderdelen. Ook het interieur is sportief met een bijzonder origineel creme-kleurig interieur. Deze Convertible biedt jou een echte Hollywoodbelevenis, iedereen draait zich om zodra je in aantocht bent!

Met stuurbekrachtiging en schijfremmen is deze Ford Mustang comfortabel de weg op te sturen. En zeg nou zelf, heb je er zelf niet altijd al van gedroomd om in deze droomauto te rijden? Al was het maar voor even. Het is mogelijk met deze Ford Mustang. De vorige eigenaar, de TV chef Herman de Blijker, heeft de auto in Ibiza gebruikt voor woon-werkverkeer. Er zijn mindere auto’s om in rond te toeren:)

Maak jullie grote dag nu nog specialer en boek deze topper nu! Deze Mustang cabriolet is te huur vanuit onze Nostalgico locatie in Elburg, en inzetbaar in elke regio en elke maand van het jaar. Om zelf te rijden. Ben je geïnteresseerd, vraag dan gerust vrijblijvend een gerichte offerte aan en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op! De basisprijs is een 24u huurtarief €525 inclusief 200 vrije kilometers. Bij beschikbaarheid is het mogelijk om de auto de avond voorafgaand al op te komen halen.

Deze auto is ook per dagdeel te huur! Kijk voor meer informatie op: dagje weg met klassieker of cabriolet.

Specificaties

  • Stijl: Amerikaans, Cabrio, Klassiek, Musclecar, Retro, Sportief

  • Kleur: Blauw

  • Regio: Drenthe, Flevoland, Friesland, Gelderland, Groningen, Limburg, Noord-Brabant, Noord-Holland, Overijssel, Utrecht, Zuid-Holland, Zeeland

  • Verhuurd vanuit: Gelderland

  • Prijs per dag: € 525,-