Project Description

FORD MUSTANG CONVERTIBLE ’67 | BLAUW

Deze midnight blue cabriolet ’67 is een genot om in te rijden! voorzien van een V8 motor en alle gemakken die jij je maar kunt wensen: Power Wheel, Power Breakes en een elektrisch bedienbare kap. Dak los, en gaan! Met stuurbekrachtiging en schijfremmen voor met rembekrachtiging is deze Ford Mustang confortabel de weg op te sturen. En zeg nou zelf, heb je er zelf niet altijd al van gedroomd om in deze droomauto te rijden? Al was het maar voor even. Het is mogelijk met deze Ford Mustang convertible uit 1967. De vorige eigenaar, de TV chef Herman de Blijker, heeft de auto in Ibiza gebruikt voor woon-werkverkeer. Er zijn mindere auto’s:)

Deze Mustang is ook een pure musclecar in de meest zuivere vorm: met geoptimaliseerde 5,2 liter V8! Luxe, gracieus en supersnel. Deze echte volbloed, in deze prachtige diepblauwe kleur! Motor en versnellingsbak zijn beide opgevoerd met vele speciale onderdelen. Ook het interieur is sportief met een bijzonder origineel creme-kleurig interieur. Wat de originele 67 Fastback nog zeldzamer heeft gemaakt is de film Gone in 60 Seconds. Deze Fastback biedt u een echte Hollywoodbelevenis, onderweg kijkt iedereen! Wie de auto niet ziet wordt aangenaam verrast door V8 geroffel van verre of het geluid van een optrekkende drag racer.

Maak jullie grote dag nu nog specialer en boek deze topper nu! Deze Mustang cabriolet is te huur in elke regio en elke maand van het jaar. Om zelf te rijden. Ben je geïnteresseerd, vraag dan gerust vrijblijvend een gerichte offerte aan en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Specificaties

  • Stijl: Amerikaans, Cabrio, Klassiek, Musclecar, Retro, Sportief

  • Kleur: Blauw

  • Regio: Drenthe, Flevoland, Friesland, Gelderland, Groningen, Limburg, Noord-Brabant, Noord-Holland, Overijssel, Utrecht, Zuid-Holland, Zeeland

  • Verhuurd vanuit: Gelderland

  • Prijs per dag: € 525,-