Project Description

FERRARI 360 MODENA | ROOD

Een echte Ferrari 360 Modena Spider als trouwauto? Dat kan! Dit Italiaanse raspaard, afkomstig uit de stal van Pininfarina kwam als opvolger van de F355 op de markt als Modena Coupe of Spider. En is compleet gebouwd in aluminium carrosserie. Uitgevoerd met een 3,6 liter V8-motor die 400 pk produceerd, accelereer je van 0-100 km/u in 4,3 seconden. De 360 werd in 2004 opgevolgd door de Ferrari F430.

Deze ras-Italiaan geeft absoluut een toegevoegde waarde aan jullie huwelijk. De exotische verschijning en de snerpende V8 motor zullen er zeker voor zorgen dat jullie in het middelpunt van de belangstelling staan. Het betreft een open cabriolet die binnen 20 seconden is te sluiten met een elektrische kap. Het smetteloze interieur is van zwart leer. Uiteraard is deze Ferrari uitgevoerd in “Corsa Rosso” oftewel: rood, de kleur van de liefde.

Je kunt zelf rijden met de bruid of bruidegom naast je. Makkelijk te bedienen via een handgeschakelde 6 versnellingsbak en geen flippers achter het stuur. We hanteren een all-in huurbedrag per verhuurde dag inclusief breng- en haalservice.

Doordat deze Ferrari een vrij extreme auto is, vragen wij wel als voorwaarde dat de bestuurder over minstens 5 jaar rijervaring beschikt. Uitsluitend te huur als trouwauto in de regio’s Utrecht, Flevoland, Noord-Holland, Zuid-Holland, Gelderland, Noord-Brabant. Bovendien uitsluitend te huur in de periode maart t/m oktober. Deze auto is zelf te rijden. Ben je geïnteresseerd, vraag dan gerust vrijblijvend een gerichte offerte aan en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Specificaties

  • Stijl: Cabrio, Sportief

  • Kleur: Rood

  • Regio: Drenthe, Flevoland, Friesland, Gelderland, Groningen, Limburg, Noord-Brabant, Noord-Holland, Overijssel, Utrecht, Zuid-Holland, Zeeland

  • Verhuurd vanuit: Utrecht

  • Prijs per dag: € 750,-